sommar, kärlek och bröllop

Sommaren 2018 har varit helt otrolig. Varje dag har vi vaknat och fortsätter att vakna till en blå himmel och sol, snacka om sommar! Vi brukar alltid oja oss över sommaren som regnade bort men det kan vi inte säga nu.  

 Hela vår stad Falkenberg har livats upp och det varit turister och Falkenbergare ute på gator, strand och torg varje minut på dygnets alla timmar, det har varit helt underbart. Nog för vi bor på Västkusten som innebär sommarstad men i år har det varit något utöver det vanliga och det har varit vädrets makter som sett till detta. Finns alltid en baksida tyvärr med vädrets makter och det är torkan för bönder och alla bränder som härjar. Hemskt.

Så sommaren 2018 kommer gå till historien på många sätt och jag har sagt att även valet 2018 kommer gå till historien så det är nog ett speciellt år på många olika vis.

Tänk var enkelt livet är när det är varmt ute. Vi träffas ute och har picknik och vi går hem till varandra på ett helt annat sätt, för allt är så mycket enklare.

Detta är första sommaren jag och Magnus är tillsammans som solen lyser en hel semester, de andra åren (2 år) har sommaren regnat bort. Ja det är sant vi har inte varit herr och fru längre än 1 år och ett par i 2,5 år. Tänk vilken tur jag haft som mötte kärleken igen när man är mitt i livet. Allt bara stämmer så där jäkla bra att man tror man träffades när vi var 17 år och har varit ett par sedan dess. Jag och Magnus har ju träffats innan men då var jag typ 10 och Magnus 12 år. Att det skulle ta så lång tid innan vi vågade slå till.  Men vi har hunnit med en del båda två och det är inget som vi ångrar.

Kärlek mitt i livet är helt fantastiskt!

Jag fick äran att fotografera ett brudpar som också är Mitt i Livet och det strålar verkligen kärlek och lycka om dessa två helt underbara människor.

Johan 💗 Agneta.

 
 

 

 

1 Karin Nilsson:

skriven

Så sant så sant och vilka fina bilder. Kärlek mitt i livet är inte fel alls.

2 Anonym:

skriven

Vilka fina bilder, och visst är kärlek fantastisk

3 Nilla:

skriven

Kan verkligen hålla med om att det har varit en fantastisk sommar. Härligt med kärlek och bröllop, Grattis till Er <3 Vi har också haft bröllop i vår familj, det var mitt yngsta barn som gifte sig i helgen samtidigt som dom döpte sitt barn, en överraskning med bröllopet eftersom vi trodde att vi "bara" skulle åka iväg till dopet, en härlig överraskning i alla fall. Underbara bilder i din trevliga blogg :)

Kommentera här: