vill du ha vänner? se då till att du är en vän själv

Valet närmar sej och det som är så skrämmande är hatet som finns inom så många. 

 Jag fick höra om en kvinna som är kursledare inom hälsa  (jätteduktig och populär) att hon delar Sd:s synpunkter. Då sätter kvinnorna igång sin hatkampanj i bakgrunden och går ihop för att få bort henne som kursledare. Detta skrämmer mej för det kallas för mobbing. Herregud är ni så blåögda och tro ni på fullt allvar att ni inte känner eller umgås med någon som kommer rösta på Sd ?! 

Jag kommer INTE lägga min röst på varken Sd eller Mp det är något jag är helt säker på för jag delar inte deras åsikt. Ska jag börja kalla alla som röstar på dom för idioter för dom inte tycker som jag då?! Jag har faktiska vänner som tillhör både Sd och  Mp  (det är faktiskt sant)

 Jag väljer inte mina vänner genom vad dom röstar på.

Jag har många vänner som inte röstar som jag, sedan har jag haft vänner som röstat som jag (en del tror att dom är en skänk från ovan), men är dom mest förpestade individer jag träffat, men inte mobbar jag dom för det. 

Ett tips är att du ska bevisa att just din politik är den bästa på ett sjyst sätt så får jag/ vi folket  ”vanliga” lägga vår röst på den politiker/politik som vann förtroendet.

 Jag kommer kryssa person i detta val inom kommun, riksdag och region.

 En vän är någon som finns där när man behöver det och inte bara när det blåser eller är medvind utan i alla väderstreck antingen det är snö, vind, regn, sol eller höst. Vad den sedan röstar på det är upp till var och en.  Så länge vi har demokrati i detta landet har varje människa sin rätt att rösta på vad den vill utan att bli mobbad av ett gäng gamlingar som tycker att man ska tycka som dom.

Jag mår illa.

Vill du ha vänner så var en vän själv, så enkelt är det. 

Nu är det dags att sova, varit en blandad dag med både skratt och lite ledsamheter. Det är väl det som är livet, ena dagen inte den andre lik. 

Här kommer ett bra ordspråk som många skulle behöva tänka på.

Människor som försöker styra ditt liv, som tror sej veta vad som är bäst för dej och som tar chansen att tala om hur dåligt det är när du väljer din egna väg – har tappat kompasset i sitt egna liv”

                                                                                                                          Tomas Gunnarsson

Kom ihåg att trycka på hjärtat om ni gillar ett inlägg! det gör det så mycket enklare för mig att veta om ni uppskattar det.

 

 

 

 
 
 
1 Ewa:

skriven

Helt rätt, tänk om folk kunde låta bli att slänga skit om andra och rensa upp framför sin egna dörr i stället! Du är en klok vän!

2 Leif :

skriven

Bra skrivit och en vän bryr sig inte om vad du röstar eller vilket jobb man har. Klokt

3 Anonym:

skriven

Så jäkla bra skrivit

4 Carina :

skriven

Helt rätt ❤

5 Linda Lövberg Hjären:

skriven

Himla bra skrivit

6 Veronika Bengtsson:

skriven

Hhkk

Kommentera här: