nu är julen slut

Annandag jul och nu är julen slut i morgon åker tomtar och troll ut. Nu har vi inte så mycket men det som finns åker upp på loftet och där får dom stanna bland hustomten. I år vill jag ha bort allt så fort som möjligt för att kunna inreda i vårfärger och känna att nu är de snart något nytt på väg, nämligen ett nytt år.  
Julen har varit precis så lugnt och stressfri som vi ville ha den. Julaftons förmiddag var vi hos Tobbe, Nina, Clara och Hugo och tomten kom på besök, en riktigt rolig tomte som både kunde flossa och hade julklapparna i en skottkärra. Dom är så moderna nu förtiden dessa tomtar. 
Efter det åkte vi hem till oss och Magnus föräldrar var här och vi åt julmat och allt därtill. Juldagen vaknade Magnus med feber och dunderförkyld det verka också vara något som ingår i julhelgen. Jag läser på sociala medier om alla som ligger sjuka i julhelgen allt från förkylningar till maginfluensa. 
Så gårdagen blev väldigt lugn med massa bra filmer och bara göra inget. Idag är det lite bättre.
Nu vill vi ha ett nytt orört år framför oss. 2019 börjar med min ryggoperation och en lång rehabilitering, men vi fixar detta tillsammans jag och Magnus för jag behöver hans hjälp till hundra efter detta. Magnus kommer vara ledig den första veckan efter jag kommit hem till en början.
Tufft men vi är två och då går allt. 
 
 
 
 
 

Julskinkan grillad och den 9 januari är det dags

Idag har dag har vi träffat hela gänget av läkare , sjukgymnaster och övrig personal på Spine center i Göteborg.  Den 9 januari blir det operation och helt plötsligt kändes det jätte läskigt. Jag har nog inte fattar vilken stor operation det är innan i dag.  Men alla är positiva, glada och verkligen helt underbara så detta kommer gå super bra. Men jag är allt lite nervös.  
Tobias och  Magnus har nu grillat färdigt julskinkan, det tog 6 timmar och den var supergod! Kanon .
Nu blir det att göra absolut ingenting mer än att försöka sova efter denna dagen,  som varit jobbig men ändå givande.  
Kramen alla som läser min blogg och följer mig på min resa att vara mitt i livet.  
 
Skriv gärna något så jag ser att just DU vart här.
 
 
 
 
 
 
 
 

En ljus och vacker

Jag har redan hoppat i sängen för att läsa en bok, jag gav upp ljudböcker. Jag kunde hålla mej vaken 10 minuter sedan sov jag gott och det innebär att det skulle ta nåt år för mig att lyssna på en bok.
Imorgon bär det iväg till Spine center i Göteborg för att träffa narkosläkare och lite annat folk på kliniken.
Idag har jag och Magnus varit på en mycket fin, ljus och vacker begravning, en ung killes sista färd mot något annat. Vi kommer träffas igen som prästen sa så vi säger hej då och vi syns igen. Mycket kloka ord.
Nu lovar vi varandra att sova fem kvart i timmen och vakna utvilade till ännu en ny dag.