nu är julen slut

Annandag jul och nu är julen slut i morgon åker tomtar och troll ut. Nu har vi inte så mycket men det som finns åker upp på loftet och där får dom stanna bland hustomten. I år vill jag ha bort allt så fort som möjligt för att kunna inreda i vårfärger och känna att nu är de snart något nytt på väg, nämligen ett nytt år.  
Julen har varit precis så lugnt och stressfri som vi ville ha den. Julaftons förmiddag var vi hos Tobbe, Nina, Clara och Hugo och tomten kom på besök, en riktigt rolig tomte som både kunde flossa och hade julklapparna i en skottkärra. Dom är så moderna nu förtiden dessa tomtar. 
Efter det åkte vi hem till oss och Magnus föräldrar var här och vi åt julmat och allt därtill. Juldagen vaknade Magnus med feber och dunderförkyld det verka också vara något som ingår i julhelgen. Jag läser på sociala medier om alla som ligger sjuka i julhelgen allt från förkylningar till maginfluensa. 
Så gårdagen blev väldigt lugn med massa bra filmer och bara göra inget. Idag är det lite bättre.
Nu vill vi ha ett nytt orört år framför oss. 2019 börjar med min ryggoperation och en lång rehabilitering, men vi fixar detta tillsammans jag och Magnus för jag behöver hans hjälp till hundra efter detta. Magnus kommer vara ledig den första veckan efter jag kommit hem till en början.
Tufft men vi är två och då går allt. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: