Mitt i natten

Jag har lyssnat (för en gång skull) på dom som kan det här med bloggar och sociala medier. Jag har fått rekommendationer att jag ska ha en facebook sida som bara är för mina blogginlägg. Det är ju ganska klokt för då väljer du om du vill läsa och följa mej på bloggen. Det är nog inte så dumt trots allt en privat där jag delar med bara vänner och en offentlig där min blogg delas. 

Från det ena till det andra. I helgen var vi hos Sanna och Uffe och herregud vad jag skrattade det räcker med 4 minuter sedan börjar vi skratta och det går inte att hejda. Efter goer mat gick vi ut på stan och tog en öl och vi roade nog de flesta på den puben med våra skratt. Vi har ventilerat det mesta från sockar på eller sockar av att byta eller inte byta sova med eller utan och vad vi kom fram till vet nog ingen av oss.

Magnus har varit hemma i veckan då det var hans tur att åka på någon slags influensa light med feber. Men nu är han på gång igen. Jag kände mej febrig i dag men har sovit hela dagen, det är därför jag sitter här nu och känner mej hyfsat pigg mitt i natten kl 03:10. Sömn, Kärlek, Vatten och Alvedon kan göra underverk.

 

 

 

 

1 Terese:

skriven

Mycket bra idé med en egen facebook sida till bloggen 😎. Tjusigt blev det oxå.

2 JosefineViberg:

skriven

så fin bild :D

Svar: Tackar!
Veronika

Kommentera här: