Nättroll är inga små gulliga filurer

Den ena dagen är inte den andre lik och det är väl så det ska vara. "Lev som denna dagen var den sista" är ett utryck som oftas sägs. Skulle jag leva som varje dag var den sista dagen så hade jag vart helt slut, för tänk att flyga och besöka alla ställen som jag vill se och uppleva, det hinner jag inte på en dag.  ”Om du inte tror att varje dag är en bra dag, så pröva bara att missa en.” /  Cavett Roberts Cavette
Internett troll är något som vi har upptäckt finns omkring oss i olika grupper och sammanhang. Tänk att det finns  små troll på nätet som är personer som skriver på internetforum i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl eller utdragna diskussioner som inte leder någon vart. Bara tanken att skapa olika profiler för att kunna komma in och förstöra för andra människor får mej att undrar om folk har för mycket fritid.
                                                                                                                                                                Lånad bild
Nättroll har ofta likheter men ska inte blandas ihop med näthatare och nätmobbare, deras agenda är att förolämpa en person eller grupp snarare än att provocera fram en strid. Att vi någon gång råkat ut för dessa troll, hatare, och mobbare på nätet är mycket tråkigt och lite frusterande det känns som dom hänger kvar, dom små rackarna. Så se upp för trollen framöver, den du kanske är vän med och svarar dej kanske är en och samma person fast den har olika konton, trollkonto. 

Vi älskar det, vi njuter av det och klagar på det ständigt och jämt, men det engagerar svenskarna att prata om det, nämligen vädret. Så nu ska jag skriva om det. Jag hatar detta gråa, regninga, blåsiga, mörka, molniga vädret. Jag vill ha sol, vår och grönt. Vi har fyra årstider i vårt land men det känns som vi har höst året runt, för någon sommar hade vi inte heller. Trött på detta.