2017 i text, bilder och film

publicerat i om allt och inget;

Nu lägger vi 2017 till handlingarna och minns bara dom bästa dagarna!

Året 2017 började som de flesta nya år med gröna gräsmattor och en temperatur som om det vore vår. Men i februari fick vi nog och tog en vecka semester på Teneriffa. Vi hade så roligt och det är en semester vi båda sent kommer glömma, jag har nog aldrig gått så mycket i backar. En välbehövlig och rolig resa. Våren var det mycket planering inför den kommande festen den 20 maj. Vi sa till släkt och vänner att boka den 20 maj för då ska vi ha en försenad 50 årsfest för mej. Vi ville att folk skulle boka dagen, men vi ville inte berätta att vi skulle gifta oss innan vi var klara med plats och planering. Vi frågade Sanna och Uffe om dom ville vara våra toastmasters och vi fick ett JA, lite nervösa när dom väl sagt ja för vi visste att allt kunde hända.

Vi bestämde oss tidigt att vi kommer fira vår och sommar i Falkenberg, min rygg blev värre och jag väntade bara på svar från läkarna.  Det började närma sej april månad och vi skickade ut våra inbjudningar till vårat bröllop. Vi fick fyra återbud sedan kunde alla vi bjudet komma. DAGEN kom och det var ett helt underbart MC bröllop och våra vänner från Crazy Kings MC Värnamo och Falkenberg körde i kortegen. Alla våra vänner var på plats för en helt otroligt rolig och underbar dag på hantverksgården i Falkenberg. Ingen nämnd ingen glömd alla ni som var där gjorde våran dag till ett minne.

Här är våran bröllopsfim som säger mer än tusen ord!

Tryck på länken. 

https://www.youtube.com/watch?v=a5EQVPS8Ibk

Sommaren började krypa närmare och vi åkte till Sweden Rock i ösregn på hojen. Lisa och Roy körde bil med oss och par mil innan Norje slutade det regna och dom bjöd på kaffe och mackor. Som vanligt var det en magisk helg med mycket bra festival och framförallt alla goa vänner.

Sommaren var inte den bästa med sol och bad, det var mest grillning och utflykter med hojen. Vi hade en stor fest med Crazy Kings MC här i Falkenberg som jag och Magnus anordnade med campingstugor på Skrea strand. En jättelyckad och rolig helg, med mycket skratt, mat, grillning och utflykt.  Allt gick som det skulle.

Det har varit ett år med mycket glädje men också ett år som varit mycket fokuserat på min rygg och gjort att vi inte har kunnat göra så mycket.

Men operationen kom och i augusti opererade jag min rygg. En tuff resa var kanske till enda.

Magnus tog semester en vecka när jag kom hem och tog hand om mej, herregud vad ont jag hade. Utan min Magnus hade det inte gått. Men allt går. Året har rullat på med massa galenskaper och roligheter med fester, 80 årskalas, kusinträffar, festivaler, 40 årsjubileum, födelsedagar, grillkvällar med vänner och familj osv.

Någon gång i livet kommer man till ett slut när det gäller vissa saker, det kan vara vad som helst. Mitt slut satt jag året 2017. Jag väljer bort allt som tar min energi och väljer glädje och roligheter istället. Det finns allt för mycket som tagit min energi och jag har lagt mycket tankar och funderingar på det. En dag kom jag på att välja bort det och lägga det på en hylla långt upp, där jag inte når det. Sagt och gjort jag la det så jäkla högt upp och tänker inte ens fundera på att plocka ner det igen.

Slut på 2017 och ett nytt gott 2018!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle kunna fylla bloggen med bilder från 2017 men dessa bilder får tala utan text. 

 

Kommentera inlägget här :