jag avskyr detta

publicerat i om allt och inget;
Det är inte många såpor på tv som roar mej, tyvärr. I dag hörde jag en av deltagarna på Farmen att det är rena dårhuset och efter att jag "försökte" lära mej att titta på ett av avsnitten får jag nog hålla med. Kommande program har några målat sej i ansiktet för det är krig på farmen. Jag roas av att se på mannemans gård och på spåret, det roar säkert inte alla och som tur är får vi tycka olika.  
Det blir ingen lång resa för mej och Magnus i år, men det blir en resa som kommer bli väldigt rolig med goa vänner i 9 dagar. Min rygg fixar inte en lång resa, men allt löser sej och snart, mycket snart så kanske vi ser vårsolen någonstans i södern. Så attans gött, roligt och mysigt det ska bli. Det bästa är att inget kan gå fel på en sådan resa med Uffe och Sanna.

Det går att lära sig att styra sin hjärna och sina tankar har jag lärt mej, med lite ansträngning givetvis som allt annat. Så nu sitter jag här och försöker styra min hjärna att det är roligt med snö, regn, blåst och grått väder. Det är inte lätt men jag gör vad jag kan. Detta vädret kan få den mest gladaste människan deprimerad.

Läste om en ny forskning från University of Sydney att armhävningar och sit ups kan förlänga livet. Så det får väl bli armhävningar framöver tills solen tittar fram, för när solen kommer tror jag mer på vår, grönska, sol och värme än armhävningar.

Nu är det slut gnällt för idag och en lång tid framöver. Nu är det på med gummistövlar och traska ut i pölarna med Nisse som vägrar att gå.  

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cissi25:

Sicken söt liten vovve 🐶

Svar: Ett riktigt litet charmtroll!
Veronika

2:a kommentar, skriven , av Cissi25:

Sicken söt liten vovve 🐶

Kommentera inlägget här :