min röst kommer inte gå till S, Kd, Mp eller Sd

För det första vill jag säga att jag har röstat socialdemokratiskt ”nästan” hela mitt liv utan första två valen som gick till Centern. Igår var det ännu en blunder från S när jag lyssnade på EU-ministern Ann Linde (S) om EU bidrag till våra svenska bönder. Där gick det sista hoppet jag hade att S skulle få min röst i valet. Aldrig.

Vi värnar om vår mat, landskap och hur bra matkultur vi har i Sverige och vi ska äta mer närproducerat och vi börjar alltmer växa in i rollen att vi tänker på vad vi handlar för något och var vi handlar vår mat. Då ska man slå undan benen på bönderna/ jordbrukarna genom att minska EU bidraget. Självklart är det inte rättvist om det är ca 40 st ”rika” bönder/jordbruk som alla EU pengarna går till, men jag tror inte riktigt på det. Dessa EU pengar gör även att den lilla bonden kan odla och se till att det öppna landskapet finns. Sedan det här med gårdsförsäljning?! Varför ska det vara så förbannat svårt, låt oss öppna upp för gårdsförsäljning av både gårdens hemmagjorda öl, grönsaker och andra livsmedel.

Det jag vet med säkerhet är att min röst inte kommer gå till S, Kd, Mp och Sd sedan får vi väl se vilka som står mej närmast, just nu velar jag nog mellan två partier.

Midsommarhelgen närmar sej men innan dess börjar det redan på torsdag 7:30 med en nervrotsblockad i min rygg. Nu hoppas jag dom prickar rätt och att den håller hela sommaren ut och några månader in i höstens månader. Sist varade den i 7 veckor och det är inte att förringa, herregud vad bra jag mådde, kunde gå hur långt som helst, lycka. Så nu gör vi om det och det kommer lyckas, perfekt.

Här är lite rosor runt vårt hus på vår gata i stan.

 
 

 

 
1 Liisa:

skriven

Jag håller med dig det är svårt att rösta i år men min röst kommer inte heller att läggas på S eller SD. Vilka vackra rosor och vad fint ni bor mitt i stan.

2 Leif Leffe Persson:

skriven

Härligt!

Kommentera här: