nu gäller det

 Denna helgen har det varit fullt upp, tre hundar och lilla Clara har varit hos farmor och Magnus i helgen. Allt har gått jättebra givetvis men med en två-åring i huset är det ständigt nya påhitt och nya lekar. Härligt. Men denna otroliga onge älskar att sova länge på morgonen och det gillar farmor, sova till kl 09:00 är inte dumt.

Tyson kom till oss i torsdags och då var det hallå på alla hundarna men efter dom bestämt sej för vem som var starkast la sej lugnet och det har gått bra. När Tyson tröttnar på dom små går han upp på övervåningen och lägger sej så han får vara ifred.

 Idag blir det en spännande eftermiddag nu ger det sej om Sverige håller hela matchen mot Sydkorea. Hoppas, hoppas att dom vinner denna matchen. Niklas är på plats för att kolla in matchen, han har varit i Moskva sedan i tisdags men nu är han på plats i Gelendzjik så nu håller vi alla tummar och tår för Sverige.

Sommaren kom av sej en liten stund och det har varit ett välbehövligt regn som vi fått istället för sol. Jag hoppas bara att solen kommer tillbaka igen. Vi har beställt en resa till hösten och hundarna är inbokade på pensionat så vi har en vecka där vi blir lovade sol varje dag, hoppas jag.

 Kram

 

 
1 Lisa Nilsen:

skriven

Låter som en spännande helg och vilken lyckak för Niklas att vara på plats, lite avis. kram

Kommentera här: