döden är inte rättvis

Nu kom våren helt säker det är minst 5 plus grader och vårregnet är så skönt, låt det inte bli mer snö nu snälla!
Vissa dagar är ju mer spännnade än andra eller hur? Idag har det varit en dag fullt med videokonferens, hjärnor från A till Ö och allt vad man kan tänkas att läsa om när det gäller människans psyke. Det är så intressant att grotta ner sej. Låter lite knäppt men så är det. Kanske en fördel att man gillar det man läser. 
 
Jerry Williams är död han blev 75 år.
Det känns så konstigt när man läser att han lämnat jordelivet. En legend som bara ska finnas och jag tror att alla kan nynna på en låt av denna artist. Vila i frid och sov gott, alldeles för tidigt lämnade du oss. 
 
Livet är konstigt vi föds och vi lever en stund sedan är vi borta och till slut är vi glömda och ingen minns oss. Det enda vi vet är att det är likt för oss alla. Det är väl den enda rättvisan vi har där vi inte kan kan köpa oss fria. Vissa går före i kön och tyvärr är det alltid dom som man inte vill ska gå först som gör det.  
Jag tycker mördare, pedofiler och alla hemska människor kan ställa sej längs fram och säga jag står först i kön att lämnar så ni andra inte behöver vara rädda mer. Hur fan kan mördare pedofiler och alla dessa grymma människor leva med vad dom gjort mot andra männskor.
Det värsta är väl att det finns folk som förlåter deras handlingar. 
 
Idag fick jag besök av Hasse och Sanna som kommit hem från USA och handlat till oss.
Det bästa var nog en keps som dom hade hittat till Nisse, men han var inte riktigt förtjust i den men den passade Harley så nu har Harley en Harley Davidsson keps. 
Tusen tack!
 
KrAmAr
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det dags att sova

Vilken intressant helg det har varit.
Fredag eftermiddag var mysig med bästaste Lisa. Hon kom och skulle hämta nyckel då dom skulle passa Tyson på lördagen.
Kaffe ville hon inte ha men ett glas vin satt inte fel. Det hela slutade med att Roy fick masa sej hit och Magnus beställde pizza . Efter det blev det quiz på Down Town och sedan avslutades kvällen hos Karin och Mikael. 
Lördag morgon var det mesta borta för Magnus, mössa, nycklar och jacka. Men det mesta kom tillbaka utan det viktigaste, MÖSSAN.
Magnus körde ner Nisse och Harley till Uffe och Sanna i Halmstad vid 11 tiden då dom skulle vara där under dagen. 
Sedan var det dags att åka till Göteborg på namngivningskalas. Det var jag, Magnus Tobias, Nina Clara och Hugo så vi fick köra två bilar. 
Tobias och Magnus stannade kvar i Götet och var och lysnade på Hardcore superstars och Mustasch. 
På väg hemåt  körde jag förbi Falkenberg och hämtade Nisse och Harley i Halmstad. 
Nina körde inom Roy och Lisa och hämtade Tyson. Vi drabbade samman jag, Nina, ungar och hundar på Slätten. Lite tjat kebabrulle och film sedan var det  dags för Nina att köra till Göteborg IGEN för att hämta hem grabbarna som nu var fyra grabbar. 
Jag somnade på soffan, ungarna sov i sina sängar och hundarna på golvet. 
Det var två glada herrar som kom hem och en av dom var väldigt pratsugen med sin mamma!
Efter vi hade ställt om klockan och vart ute med djuren var klockan 04:30 innan vi  var i säng.
 
Idag söndag har vi vart en sväng hos Magnus mor och far, handlat och sedan fick jag akut längtan efter min lilla Clara så vi körde dit och jag fick krama och busa lite. Tyson är tillbaka i Varberg hos sin matte och ordningen är återställd. 
Man kan säga att det har varit en intressant helg med en salig blandning av lite och varje.
  
kRaM
 
"Livet är lite roligare när man är lite konstig"
 
                                             OkÄnD
 
 
 
 
 

 
 
 

</div

Socialdemokraterna har lyckats

Idag är en dag som man inte skulle gått upp över huvud taget, grått och trist väder. Men vem orkar att ligga kvar där hela dagen? Helst när man som jag har en "knöl" som trycker på ryggraden som i sin tur gör att nerverna kommer i kläm. Det känns det vill jag lova, en tub Voltaren och smärtstillande så går det att ta sej ut en runda med hundarna. Fick beskedet i onsdags efter en MR röntgen. Nu är det bara att vänta på nästa drag för att få bort eländet, kanske en operation nr 2.  

Nu har alla listor kommit ut från alla partierna till kommunfullmäktige inför valet 2018. Idag var det socialdemokraternas tur att redovisa sin lista i Hallands Nyheter Det var verkligen ett framtidsparti med många nya och unga som har fått träda fram i politiken och det var roligt att läsa. Det måste till en föryngring och det har dom lyckats med. Blir nog ett tufft val med listor med yngre och nya förmågor från de flesta politiska partier inför kommunvalet.Det är ett maktskifte på gång och nu är det allt från 60 -talister till 90- talister som står för politiken. Ja, en och en annan 50- talist var med på banan såklart. 

 Det känns så skönt att sitta på balkongen och titta på. Det räckte jag läste om det så fick jag ont i magen av allt som jag vet kan hända, på ett nomineringsmöte. 

 Nu är det helg och ledighet som gäller

I morgon blir det namngivningskalas hos Malin för hennes lilla Julian. 

  💗

 
KRAMAR