döden är inte rättvis

Nu kom våren helt säker det är minst 5 plus grader och vårregnet är så skönt, låt det inte bli mer snö nu snälla!
Vissa dagar är ju mer spännnade än andra eller hur? Idag har det varit en dag fullt med videokonferens, hjärnor från A till Ö och allt vad man kan tänkas att läsa om när det gäller människans psyke. Det är så intressant att grotta ner sej. Låter lite knäppt men så är det. Kanske en fördel att man gillar det man läser. 
 
Jerry Williams är död han blev 75 år.
Det känns så konstigt när man läser att han lämnat jordelivet. En legend som bara ska finnas och jag tror att alla kan nynna på en låt av denna artist. Vila i frid och sov gott, alldeles för tidigt lämnade du oss. 
 
Livet är konstigt vi föds och vi lever en stund sedan är vi borta och till slut är vi glömda och ingen minns oss. Det enda vi vet är att det är likt för oss alla. Det är väl den enda rättvisan vi har där vi inte kan kan köpa oss fria. Vissa går före i kön och tyvärr är det alltid dom som man inte vill ska gå först som gör det.  
Jag tycker mördare, pedofiler och alla hemska människor kan ställa sej längs fram och säga jag står först i kön att lämnar så ni andra inte behöver vara rädda mer. Hur fan kan mördare pedofiler och alla dessa grymma människor leva med vad dom gjort mot andra männskor.
Det värsta är väl att det finns folk som förlåter deras handlingar. 
 
Idag fick jag besök av Hasse och Sanna som kommit hem från USA och handlat till oss.
Det bästa var nog en keps som dom hade hittat till Nisse, men han var inte riktigt förtjust i den men den passade Harley så nu har Harley en Harley Davidsson keps. 
Tusen tack!
 
KrAmAr
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Lena:

skriven

Underbar bild och som vanligt kloka ord

2 Michelle:

skriven

hoppas du haft en bra dag <3

3 Eva-Lena:

skriven

Du har så rätt i dina ord.

4 Sofie:

skriven

Bra skrivit. Ha en fin kväll ⚘

5 Emma:

skriven

Bra skrivit!!!

Kommentera här: