glöm inte att andas

publicerat i om allt och inget;

Här har det varit tunt med skivandet på ett tag! 

Efter en underbar välförtjänt semester har vi nu landat och vardagen är tillbaka. Jag hade kunnat stanna några veckor till utan några problem, vädret såg ut att bara bli bättre så jag hade nog klarat mej några veckor till i Torre de la Horadada.

Förra måndagen åkte jag och Magnus till Vetlanda och hämtade hem en liten hund, det är en omplaceringshund som ingen ville ha. Dom vi hämtade han hos hade tagit hand om honom så han slapp att avlivas, men dom var inte beredda att ta hand om honom utan ville att han skulle komma till någon som tycker om honom. Nu har han bott hos oss en vecka och det är en jättego hund, Nisse både gilla och inte gillar honom. Men nu förstår kanske Nisse lite mer hur Tyson har känt sej när han har hängt honom i öronen hela tiden. Vi ville hitta på ett nytt namn till den lille 7 månaders Shiu Tziu och det var många namn på tapeten. Men klart Magnus kom på det, det är en Harley! 

Att folk mår dåligt över mycket i dag är inget som förvånar mej alls När jag läser och ser hur mycket folk lägger sin energi på att vara andra till lags, ha koll på vad som händer så är det inte ett dugg konstigt att fler och fler mår dåligt. Du får inte missa något på sociala medier och du måste svara så fort du får ett sms eller meddelande. Tänk om vi kunde luta oss tillbaka och bara börja med nåt så enkelt som att andas. Vi får inte glömma oss själva mitt i denna snabba värld. Lägg din energi på det som gynnar dej bäst.
Nu ska jag skicka en kallelse till en förre detta psykolog som kommer bli min första ”patient” och min första session. Man måste börja med att öva på någon och i mitt fall får jag ett proffs att öva på.

 

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma :

Fin blogg

Svar: Tack Emma! Kram
Veronika

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så söt hund o vad bra skrivet, du skriver på ett intressant sett så man vill fortsätta läsa 😊

Svar: Tack! Vad roligt att du läser min blogg! Kram
Veronika

Kommentera inlägget här :