Socialdemokraterna har lyckats

Idag är en dag som man inte skulle gått upp över huvud taget, grått och trist väder. Men vem orkar att ligga kvar där hela dagen? Helst när man som jag har en "knöl" som trycker på ryggraden som i sin tur gör att nerverna kommer i kläm. Det känns det vill jag lova, en tub Voltaren och smärtstillande så går det att ta sej ut en runda med hundarna. Fick beskedet i onsdags efter en MR röntgen. Nu är det bara att vänta på nästa drag för att få bort eländet, kanske en operation nr 2.  

Nu har alla listor kommit ut från alla partierna till kommunfullmäktige inför valet 2018. Idag var det socialdemokraternas tur att redovisa sin lista i Hallands Nyheter Det var verkligen ett framtidsparti med många nya och unga som har fått träda fram i politiken och det var roligt att läsa. Det måste till en föryngring och det har dom lyckats med. Blir nog ett tufft val med listor med yngre och nya förmågor från de flesta politiska partier inför kommunvalet.Det är ett maktskifte på gång och nu är det allt från 60 -talister till 90- talister som står för politiken. Ja, en och en annan 50- talist var med på banan såklart. 

 Det känns så skönt att sitta på balkongen och titta på. Det räckte jag läste om det så fick jag ont i magen av allt som jag vet kan hända, på ett nomineringsmöte. 

 Nu är det helg och ledighet som gäller

I morgon blir det namngivningskalas hos Malin för hennes lilla Julian. 

  💗

 
KRAMAR 
 
 
 
 
1 David:

skriven

Jag har också valt att sitta på balkongen. Skönt och rogivande. Alltid roligt när det är en lista med nytt och yngre. Jag håller tummarna för din rygg. Stackare om du ska behöva gå igenom detta igen.

2 Anonym:

skriven

Se nu till att bli frisk Virran, detta är så otroligt tråkigt. Lägg din energi på att bli frisk igen.

Kommentera här: