djävueln styr

Jag har träffat människor i olika situationer pratat, lyssnat och börjat fundera på vad det är som gör att fler börjar få upp ögonen eller dras sej till det som vi inte kan ta på, nämligen att söka svaren inom oss själva. Har vi själva ett ansvar för hur livet ser ut och hur vi mår?  Jag är övertygad om det och samhället har blivit tufft att leva i med allt som händer så det gäller att hitta något annat.

Jag tror man måste och kan söka svar inom sej själv varför det blev som det blev och varför man mår som man gör, valde jag fel väg kan jag ändra mej om jag känner att jag valde fel. För mej är det självklart att svaret är JA på mina ”egna” frågor om detta, DU kan ändra mycket OM du vill och om lusten finns att ändra sej. Det krävs ett mod men framförallt en vilja av stål. Mod det är för mej att våga förändra och plocka bort vissa dela i livet för att hitta det som gör att du själv mår bra, egoistisk ? nej, det handlar om att alla har ett eget ansvar och du är regissören i denna filmen. Det enda vi vet är att du ska stå ut  med dej själv och du är ensam ägare till detta. Det är väl det enda som inte går inte att förhandla bort.

Nu vill jag påpeka med STORA ORD att vi inte väljer vår egen väg när vi ska bli sjuka eller inte. Den makten verkar någon annan styra över och för mej måste det vara djävulen själv som pekar ut våra öde när det gäller sjukdom och olyckor.

När det gäller den medicinska delen i våra liv så är det fortfarande läkarkåren som kan och vet det är vad jag tror och min övertygelse. Att det kommer närmare med alternativ medicin absolut, men tyvärr finns det inget som botar varken cancer eller olyckor ännu och då måste vi lägga våra liv till läkarvetenskapen. Jag tror inte heller att vi ska börja mixtra med olika saker inom det medicinska. MEN det är vad jag tror.

Jag har sagt att när den dagen kommer jag får beskedet att du har bara 1 - 2 månader kvar Veronika, då jäklar ska jag sätt mej i en stol och filosofera över livet och röka marijuana och känna på hur det är att sväva  på moln utan smärta och bekymmer. Jag hoppas det dröjer och jag har faktiskt ingen aning om jag kommer sväva på moln eller vara smärtfri, för mej brukar det räcka med en citadon för att knocka mej 😊.

Så jag fortsätter livet ett tag till.

Ha en go helg och var rädd om er!

Kram