brister kan vara positivt

Brister är något vi alla har en del har socialbrist eller har glömt sin förmåga att visa lite respekt för andra, en brist det också. Jag har säkert en hel del brister men den bristen jag tror jag lider mest av just nu är magnesiumbrist. Har man som jag mycket kramp i benen, tårna och vader läste jag mej till att det är brist på magnesium. Jag tror stenhårt på det för det står att man ska äta mörk choklad ofta.

Nä, jag lider nog inte av någon större brist, skulle väl vara brist på sol, bad och sommar i så fall. Men att få kramp är inget skönt och nog tusan kommer det när man sover som bäst. Hädanefter kommer jag ha en stor chokladbit vid sängen.

Idag har det varit en trist regnig 1 maj och vi har mest slappat, Tobias, Nina och Clara kom och åt kvällsmat, annars lugnt. Magnus är trött och har lite ont i kroppen men det kunde vart värre som han själv säger.

Nu är det dags att läsa en ny bok innan det är natten. Det är en bok av Majgull  Axelsson Ditt liv och mitt. Fick låna den av Vibeke som tyckte den var bra, ska bli spännande jag har inte läst så många böcker av henne.

Ha en fortsatt bra 1 maj folk dom 25 minuterna det är kvar på denna dagen.

KRAM

 
1 Lisa Nilsen:

skriven

Den boken är kanon bra. Jag tror jag också har brist på magnesium, så jag ska också äta choklad :) kram

Svar: Vilken tur vi har att vi har lite brister :) choklad är gott.
veronikaMbengtsson

2 Hanna Karlsson:

skriven

Jag tror att jag har brist på både det ena och andra. Är väldigt trött så borde kolla upp att allt i kroppen är okej.

Kommentera här: