en dag med fika, glögg och till sist en bra bok

Idag har jag gjort färdigt allt som ska lämnas in och lite till! Nu blir det bara att inte göra något fram till det är dags att lägga sej på operationsbordet någon gång i januari månad. Nu är det beslutat att det blir en steloperation av min ländrygg, fanns inget annat alternativ. Så nu är det nära till ett nytt smärtfritt liv.
Eftermiddag blev det en fika på Borgmästargården med Millis och det var som vanligt mycket skratt och mycket prat om allt och inget. 
När Magnus kom hem från jobbet körde vi till Tobias, Nina och Clara, där blev det glögg, ost och peppakakor. Nu blir det dags att slappa i soffan innan jag ska påbörja en ny bok som INTE handlar och psykisk ohälsa. 
I morgon blir det sovmorgon och jag ska inte göra ett enda dugg mer än att vicka på tårna och ta några promenader med dom fyrfotade.
Jag ska lata mej riktigt ordentligt en lång tid framöver. 
Vi väntar på att saker ska lugna ner sig, vi väntar på rätt ögonblick, men det här är rätt ögonblick / Seth Godin

 

 

 
 
 

kärlek - gemenskap - styrka = Dante

Lusten tog slut att blogga för jag har bara haft tankarna på lilla Dante. Det har varit som en mardröm allt som hände här när lilla grabben försvann. Vilken tragedi och mina tankar finns flera gånger om dagen hos Dantes familj, vänner och alla som kände denna lilla killen.
Detta är en påminnelse att livet är skört och sårbart men det har  visat sej att gemenskapen och kärleken om varandra är större än vad vi kanske trodde, när det händer oss något.
Lite vänlighet och ödmjukhet gör vår värld lite bättre. 
Kärlek -  gemenskap - styrka = Dante.
 
 
 
 
 
KRAMEN