Veronika - sociala medier - influencer

kärlek och respekt , ska det vara så förbaskat svårt.

När man bloggar så innebär det att man också läser många andra bloggar. Det som oftast kommer upp är vårt mående och det känns sorgligt att många mår så väldigt dåligt i vårt samhälle. Samhället har byggts upp att var och en ska klara sej själva och det har blivit ett hårt klimat. Den starke vinner och den svage åker ur.

Många frågar sej vem kan man lita på vem kan man anförtro sej åt och vem orkar lyssna på just mej?! Det är en evig kamp att få förtroende och verkligen lita på någon. Det är få förundrat att ha riktiga vänner där man kan vara sej själv utan en massa påklistrade leende som bara är en kniv i ryggen när du vänder den till. Det tror jag är ett stort samhällsproblem att vi inte litar på någon idag. Alla är våra fiender och vi tittar alltid över axeln tills det motbevisats. Det gäller både på arbetsplatsen, myndigheter, vänner, hela samhället är uppbyggt på sköt dej själv och lyssna inte på andra. Det kan ju vara så att du lär dej något genom att lyssna på den där personen som verkar lite tråkigt, jag lovar den personen har en ryggsäck med massa intressant innehåll som du inte visste.

Förra veckan var jag och Tobias på El-Giganten i Varberg, jag köpte en chromecast och Tobias han köpte en värmepump, det är så olika vad man behöver.

Men det bästa av allt var att träffa Niklas som jobbar där uppe och kunde hjälpa sin mor när hon varken visste vad det var eller hur man använde det, men Niklas visste att vi behövde en. Bra försäljare. Nja riktigt så illa är det väl inte med mina tv kunskaper. Tillbaka till den här cromecastern den laddade vi in och kan nu kolla på det mesta genom att kasta, hör ni jag kan?! Vi har nu börjat kolla på Springfloden med hela den svenska skådespelareliten vilken kanon serie, missa inte den om  ni har möjligheter att se den. Igår kväll var det segt att dra sej från tv och gå och lägga sej ett avsnitt till innan vi går och lägger oss och så tar vi ett avsnitt till. Känner ni igen i det? Den serien handlar verkligen att hamna utanför då man inte tillhör samhället och man vågar inte lita på någon.

Netflix serier blir bara bättre och bättre den senaste vi tittade på var Ozark, rekommenderar den starkt. Två säsonger och båda finns på Netflix. Rysligt bra. Detta är fördelen när det börjar bli mörkt på kvällarna och man kan mysa med en bra serie.

Jag älskar hösten och alla dessa underbara färger. 

 
 
 
 
 

 

blir inte alltid som man vill

Måndag och en ny orörd vecka framför oss. Det kommer bli en blandad vecka med begravning på fredag för en god vän som gick bort för två veckor sedan i den fruktansvärda sjukdomen cancer, 44 år. Livet är så elakt att man inte riktigt förstår upplägget i livet, hur det är tänkt och hur man tänkte. Om man nu kan skylla på någon hur livet är, kanske lite långsökt men tanken finns i bland varför?!  Det gäller verkligen att leva här och nu och inte skjuta upp allt till den där dagen man ska gå i pension, den dagen kanske inte kommer till alla.

På lördag blir det fest i Kristianstad då Magnus och bandet ska spela på en stor fest, ska bli kul att hänga med och lyssna och umgås med lite goa vänner.

Inatt har jag inte legat och tjuvlyssnat på folk som gått förbi vårt fönster utan jag har sovit hela natten och det märks både i rygg och huvud att sömnen är viktigare än vad vi tror. Muskler har fått vila och huvudet har fått vilat från att lösa världsproblemen under 8 timmar 😉. Ryggen är just nu ett litet he….. och jag bara väntar på operationstid, har jag tur kommer det en kallelse i veckan från Spine center i Göteborg. Inte ofta jag kan säga att jag längta efter en operation men just nu med denna värken så önskar jag att dom ringde och sa att du är välkommen kl 15 i eftermiddag, jag lovar jag hade varit där i god tid.

Idag gör jag inget speciellt städat lite då jag lyckades hälla ut kaffebönor på golvet och då var det lika bra att ta hela nedervåningen. Att det bara kan bli så mycket av kaffebönor när det hamnar på golvet!

 Annars har jag haft lite lyxdagar den senaste veckan. Just nu jag kollar in presskonferensen från den nya talmansrundan, det ser ut som det kommer bli långdraget och ingen kommer att kunna lämna några förslag på denna röran, rena cirkusen.

 
 
Varför sova
En tidig söndag morgon och jag har inte somnat. Typiskt. När man bor mitt i stan som vi gör är det ganska roligt att ligga och höra på när krogarna stängt och folk börjar dra sej hemåt. Folk är glada och ska berätta för varandra hur kvällen har varit vilka dom träffade en del  är arga men de flesta  sjunger och är glada.  Allt hör man en natt när man ligger vaken och funderar. Sedan hör man någon som säger -  det är släckt hos Veronika  och Magnus, ska vi knacka på rutan ? Nej då vaknar Nisse och Harley och  börjar skälla, det räckte Nisse hörde sitt namn ....!! Hämnden är ljuv kära Pia,  Haha. Det är nog dax att stänga fönster och se om jag kan få lite sömn, denna söndag morgon kl 05: 35