en röst i natten eller nä.....

Nu tog energin slut, men som tur var blev jag klar med det jag skulle innan ögonlocken föll ner, ryggen började  skava, morfintabletten slutat värka och hundarna varit ute på sin eftermiddagspromenad. Så energin tog slut precis i rätt tidpunkt.  Nu har jag bestämt mej för soffläge och då vet jag att det kommer två hundar som vill vara med och slappa jämte mej. Mysigt. 
Det närmar sej operation och till veckan blir det första besöket med min ryggoperatör i Göteborg. Närmare jag kommer ondare får jag, säkert något psykologiskt det där. 
På våran promenad träffade jag en förre detta partikamrat som tyckte jag skulle börja engagerar mej i något, - jaha och vad innebär det att engagera sej i något, menar du politiken? - nej, nåt som vi alla behöver nån som är drivande och får med sej folk?! fortfarande är min fråga - vad tänker du? Då svarade hon jag menar bara en röst som hörs och är  seriös som inte är politiker men kan ändå snacka på politikers vis.
  Med dom orden började  givetvis min hjärna att snurra och jag blev faktiskt väldigt glad. 
 
Favoriter och ett måste till håret.
 
 
 

ringde klockan!?

En vanlig fredag morgon hos oss börjar med att klockan ringer, ingen hör vi stänger av den, ringer igen och nu hör vi lite men stänger av. Sista gången den ringer inser vi att OJ klockan ringer det är dags att gå upp. 
Upp och hoppa Magnus fixar kaffe, frukost och jag går ut med hundarna. När Magnus är på väg till jobbet  kom våran lilla Clara och ropade -  hej Magnös och famooo. Det finns inget härligare än dessa ord en tidig fredag morgon.
Det blev en kopp kaffe till mej och Tobias. Clara skulle titta på pippi och "pöselösan". 
 
 
Snart kommer Magnus hem och då ska vi köra och handla lite inför helgen och sedan blir det bara att njuta av ledigheten och göra precis det som faller oss på.
En lugn helg hemma!
 
Ha en goer helg, var rädd om varandra och lämna gärna ett lite avtryck att du  varit här!
 
 

nu närmar det sej

En helt vanlig onsdag i oktober månad och solen lyser. 
Nu börjar det hända saker den 5 november går färden till Göteborg för en sista undersökning inför operationen som troligtvis blir någon vecka efter. Ska bli skönt att få bort cystorna i ryggen som trycker på nerverna och att få stelopererat den skavande leden. Det blir nästan 1 år efter den första operationen som jag gör den sista, kan inte bli bättre. 
I fredags var vi och tog ett sista  hej då till Eveliina som tyvärr inte  vann kampen över cancern. En ljus, fin men en mycket ledsam begravning. Jag vet är att himlen har blivit en roligare plats att vara på sen Eveliina kom dit. Eveliina var en go sprallig och levnadsglad kvinna och full av påhitt i sina bästa år .
På lördagen var vi nere i Kristianstad då Magnus och bandet spelade på en fest, grabbarna var bra som vanligt.
 
Nu ska jag titta på lite "skol" tv och återkommer om dessa program som kommer att handla om vårt leverne med mediciner som vi stoppar i oss i tid och otid och som tyvärr kanske inte hjälper oss mot depression osv.
Vi får se vad dom kommer fram till. Fortsättning följer.......