blir inte alltid som man vill

Måndag och en ny orörd vecka framför oss. Det kommer bli en blandad vecka med begravning på fredag för en god vän som gick bort för två veckor sedan i den fruktansvärda sjukdomen cancer, 44 år. Livet är så elakt att man inte riktigt förstår upplägget i livet, hur det är tänkt och hur man tänkte. Om man nu kan skylla på någon hur livet är, kanske lite långsökt men tanken finns i bland varför?!  Det gäller verkligen att leva här och nu och inte skjuta upp allt till den där dagen man ska gå i pension, den dagen kanske inte kommer till alla.

På lördag blir det fest i Kristianstad då Magnus och bandet ska spela på en stor fest, ska bli kul att hänga med och lyssna och umgås med lite goa vänner.

Inatt har jag inte legat och tjuvlyssnat på folk som gått förbi vårt fönster utan jag har sovit hela natten och det märks både i rygg och huvud att sömnen är viktigare än vad vi tror. Muskler har fått vila och huvudet har fått vilat från att lösa världsproblemen under 8 timmar 😉. Ryggen är just nu ett litet he….. och jag bara väntar på operationstid, har jag tur kommer det en kallelse i veckan från Spine center i Göteborg. Inte ofta jag kan säga att jag längta efter en operation men just nu med denna värken så önskar jag att dom ringde och sa att du är välkommen kl 15 i eftermiddag, jag lovar jag hade varit där i god tid.

Idag gör jag inget speciellt städat lite då jag lyckades hälla ut kaffebönor på golvet och då var det lika bra att ta hela nedervåningen. Att det bara kan bli så mycket av kaffebönor när det hamnar på golvet!

 Annars har jag haft lite lyxdagar den senaste veckan. Just nu jag kollar in presskonferensen från den nya talmansrundan, det ser ut som det kommer bli långdraget och ingen kommer att kunna lämna några förslag på denna röran, rena cirkusen.

 
 
1 Erik Nilsson:

skriven

Livet är inte enkelt.

Svar: Nej livet är ett knepigt kapitel men för det mesta också vara helt underbart!
Veronika - sociala medier - influencer

2 Dixi Wonderland:

skriven

Beklagar verkligen :( Ska själv på begravning nästa vecka.

Svar: Tack! Låter väldigt tråkigt att du också ska på begravning 😪.
Veronika - sociala medier - influencer

3 Anonym:

skriven

Eftersom sommaren har varit på besök i början på dennan så njut och tag till vara på den.
Förra veckan under min sjskrivning var Anneli och jag ute på en lång morgonrunda varje dag, så mysigt och vi skrattade, prata,prata pratade😋😋😋.
Både glädje,sorg och problem togs upp.
Vad vill jag säga med detta nu då, jo hur gött det är när solen skiner och humöret blir mycket gladare om än en TUNG,TUNG sorg ligger över/i oss.
Du är en duktig skrivare bara så du vet.
Krammm

Svar: Du är klok du Madde! håller med dej i allt , kramis
Veronika - sociala medier - influencer

Kommentera här: