kärlek och respekt , ska det vara så förbaskat svårt.

När man bloggar så innebär det att man också läser många andra bloggar. Det som oftast kommer upp är vårt mående och det känns sorgligt att många mår så väldigt dåligt i vårt samhälle. Samhället har byggts upp att var och en ska klara sej själva och det har blivit ett hårt klimat. Den starke vinner och den svage åker ur.

Många frågar sej vem kan man lita på vem kan man anförtro sej åt och vem orkar lyssna på just mej?! Det är en evig kamp att få förtroende och verkligen lita på någon. Det är få förundrat att ha riktiga vänner där man kan vara sej själv utan en massa påklistrade leende som bara är en kniv i ryggen när du vänder den till. Det tror jag är ett stort samhällsproblem att vi inte litar på någon idag. Alla är våra fiender och vi tittar alltid över axeln tills det motbevisats. Det gäller både på arbetsplatsen, myndigheter, vänner, hela samhället är uppbyggt på sköt dej själv och lyssna inte på andra. Det kan ju vara så att du lär dej något genom att lyssna på den där personen som verkar lite tråkigt, jag lovar den personen har en ryggsäck med massa intressant innehåll som du inte visste.

Förra veckan var jag och Tobias på El-Giganten i Varberg, jag köpte en chromecast och Tobias han köpte en värmepump, det är så olika vad man behöver.

Men det bästa av allt var att träffa Niklas som jobbar där uppe och kunde hjälpa sin mor när hon varken visste vad det var eller hur man använde det, men Niklas visste att vi behövde en. Bra försäljare. Nja riktigt så illa är det väl inte med mina tv kunskaper. Tillbaka till den här cromecastern den laddade vi in och kan nu kolla på det mesta genom att kasta, hör ni jag kan?! Vi har nu börjat kolla på Springfloden med hela den svenska skådespelareliten vilken kanon serie, missa inte den om  ni har möjligheter att se den. Igår kväll var det segt att dra sej från tv och gå och lägga sej ett avsnitt till innan vi går och lägger oss och så tar vi ett avsnitt till. Känner ni igen i det? Den serien handlar verkligen att hamna utanför då man inte tillhör samhället och man vågar inte lita på någon.

Netflix serier blir bara bättre och bättre den senaste vi tittade på var Ozark, rekommenderar den starkt. Två säsonger och båda finns på Netflix. Rysligt bra. Detta är fördelen när det börjar bli mörkt på kvällarna och man kan mysa med en bra serie.

Jag älskar hösten och alla dessa underbara färger. 

 
 
 
 
 

 

1 Emma :

skriven

Kloka ord som vanligt.

Svar: Tack Emma!
Veronika - sociala medier - influencer

2 Lillan Kind:

skriven

Jag har gjort samma iakttagelser som du har gjort när jag har läst en massa bloggar. Personligen trodde jag gott om dom allra flesta tills det tillsist blev för många knivar i ryggen.

Svar: Hej! det är så tråkigt att det ska behöva vara så i en redan uppochnervänd värld. Kramen
Veronika - sociala medier - influencer

3 anneli:

skriven

Jag tror många använder sina bloggar som en slags dagbok, få ut det man känner.
Och jag tycker det är fruktansvärt att det ska behöva gå så långt idag.

Svar: Jag håller med dej att det har blivit tuffare och det positiva är att bloggandet gör att många får ur sej det man vill och delar med sej av sina erfarenheter. Det är bra!
Veronika - sociala medier - influencer

4 Sandra:

skriven

Bloggandet är verkligen ett bra sätt för att få ut alla sina känslor som man går runt och bär på och man ser i de allra flesta bloggar som du säger att allt fler mår inte bra :( Tråkigt men som läsare så är det kul att få kunna ge lite extra kärlek till alla med fina kommentarer :)

Svar: Helt rätt! man kan ge och ta av varandras erfarenheter genom bloggandet! Att kunna ge ett ord eller kommentar på vägen känns alltid bra! ha en bra dag och sorry för sent svar. kram
Veronika - sociala medier - influencer

Kommentera här: