Missa inte Havanna i Varberg

En härlig höstdag och jag tänker göra precis det som faller mej in nämligen så lite som möjligt, jag har denna lyxen ett para dagar till att göra inget.

Jag var ute med hundarna i rusket och träffar en kvinna som säger men lilla du som du ser ut är du sjuk har du influensan ?! Nä, jag mår bra ledig sovit mycket och känner mej utvilad, varför tror du jag har influensan? Du ser så hängig ut.  - Har du min kära vän varit ute i ösregn med hundar utan paraply, regnjacka och gått så hade du nog också sett ut som du har influensan. Det var det roligaste hon hört idag, så på nåt sätt livade jag ju upp hennes dag i detta höstrusk. Med detta vill jag säga att gå aldrig ut utan regnkläder i ösregn, för då ser du ut som influensan själv.

I lördags var hundarna på pensionatet Carro och Sebbe Burge vi var i Varberg jag och Magnus med mina syskon och firade mina föräldrars 60 åriga bröllopsdag på Havanna. Bröllopsdagen hade dom i januari men bättre sent än aldrig. Havanna är en mysig restaurang och god mat så har du vägarna förbi Varberg så missa inte denna restaurang. Är du då intresserad av Rom har du kommit till rätt ställe https://www.hotellhavanna.se  Efter det blev det kaffe, tårta och Rom hemma hos broder. En del åt mycket tårta och en del tog fulla glas, några blandade ny Rom och några tittade på, men vi var lika glada för det 😉 …….

Nu ska jag sätta på en kanna kaffe, hitta en bra film på netflix krypa upp i soffan och lägga mej och jag är helt säker på att det kommer två hundar som ska ligga i knät och sova. Kan man ha det sämre? Knappast det gäller att vila sej i form och vifta på tårna när tid finns.

                                                                                                                           Lånad bild

 

Kommentera här: