plötsligt händer det

Nu jäklar har det fixats och trixas i köket. Jag har gjort nybryggda flaskor med Ingefära, vatten, honung och citronsaft. Det är nyttiga saker.

Jag var tvungen att kolla om det fanns andra recept med ingefära och det fanns det, en med riven vitlök, men jag tror jag avstår men det är säkert jättenyttigt. Det får bli nästa omgång,kanske.

Någon som druckit det?

Jag har legat hela veckan helt platt med feber men i kväll börjar jag känna att det börjar vända på eländet. Lördags när vi körde upp till Värnamo började jag frysa sedan har det hållt i sej. Nu är det dags att sluta upp med detta, löjligt att ligga sjuk när hösten är här med lite blåst, ruggigt väder och man kan ta på sej mössa och en goer jacka.

 JA, det är sant jag gillar hösten.

Denna veckan har varit extra tung med tunga besked från vänner som påverkat mej och Magnus. Men vi är vänner som finns där och då gäller det att spotta upp sej för att visa att vi är starka tillsammans att vara den där vännen.  

Jag vet vad en äkta vän är. Jag miste min förre detta man i en hjärntumör och vet precis hur fort livet kan ändra sej men jag vet också att livet kan fortsätta och bli helt underbart igen. Handlar inte om att glömma (som många tror) utan att leva vidare och ta vara på livet här och nu.

 Kanske därför jag vet vad en vän betyder när livet ändrar sej.

KRAM och NATTI