En förmiddag då jag kravlar mig ur sängen

Har infört en ny regel i mitt sjukskrivna liv.  Vill du höra? Ja men såklart du vill. Min nya regel är att jag låter klockan ringa 8:30 sedan snoozar jag fem gånger och då är klockan 9:30 och då startar min dag. Jag börjar med att kravla ut benen först från sängen och sedan om jag har tur följer kroppen med och då sitter jag på sängkanten. Det är nu det roliga börjar, jag ska resa mig, men med starka "benmuskler" är det bara att ta i och opps så är jag på benen, då ska jag se till att ryggen kommer upp i rätt läge och efter det staplar jag in på toan. Här slutar informationen. 
Efter toabesök är det dags att ta på sig, tröja, bh ,byxor och så kommer vi till den sista utmaningen sockarna! men om jag sätter mig ner och sedan halvligger i sängen går det hyfsat, bara lite träning så sitter det som en smäck. 
Efter detta har jag pratat med min Magnus som ringt och undrar om allt är bra och att jag kommit upp utan att ramlat eller några andra missöden. Det är en go säkerhet att jag vet att han ringer, allt kan hända när man som jag är både lite otålig, klumpig och vill allt för mycket.
Sedan hasar jag ner för trappan och där möts jag av två glada vänner som hoppar och är jätte glada att se mig. Men först lite piller, A-fil och en kopp kaffe sedan mys i soffan med två hundar bredvid mig.  Kl 12:00 kommer Magnus hem för att går ut med hundarna och jag har lunchen klar. Oftast har alla piller börjat ge resultat på leder, muskler och allt som kan finnas i en rygg.  
Eftermiddag kan se olika ut men det tar vi en annan gång. 
 
Idag var Susanne här och bjöd mig på lunch med massa tjattrande om allt och inget, precis som det ska vara och brukar vara när vi träffas. 
Sedan gick jag en runda på stan och gick in på en av stadens optiker och kollade  om dom kunde fixa mina RayBan glasögon som jag fick av Niklas, men dom var inte köpta där så det gick inte att hjälpa mig att justera dom. 
Så jag traskade vidare till nästa som kunde hjälpa mig utan problem, fast dom inte ens säljer RayBan. Trevliga och dom har fått en ny kund genom sitt bemötande och den första miste en kund. Nu är det dags för lite vila innan Magnus kommer hem, då blir det en promenad till. 
Imorgon är det sjukgymnasten kl 08:00 (förstör hela min inrutade vardag)  och det ska bli spännande. När jag pratade med hen frågade hen om jag har haft ont i ryggen mer än tre veckor. Får hoppas hen orkat läsa journalen innan jag kommer i morgon, det blir så mycket lättare för oss båda två. Det ska bli ett spännande möte, hjälp, ingen rör min rygg som inte kan. 
Ha en fortsatt goer dag!
 
 
 
1 Lia:

skriven

Det låter inte roligt att gå till den sjukgymnsten , åk till Göteborg och spine center, inget får gå fel nu med ryggen. Kram Lia

2 Pia:

skriven

🤣 du är galen! Men rolig läsning och glimten börjar komma tillbaka 😍

Kommentera här: