glöm inte dig själv

- Varför ska allt vara så perfekt ?
Tänk om vi kunde minska på våra krav och leva  i stället. Jag tror inte folk är lyckligare för man visar en bild som både är redigerad och tagen vid ett tillfälle som inte alls hör till bilden.  Vi jagar hela tiden efter något som vi tror alla andra har. Den lyckliga familjen som aldrig grälar, har alltid sol på semestern och kan segla i skärgården och alla är lyckliga barnen, hunden och svärmor. Jag tror inte ett dugg på det längre utan alla har sina små fajter på olika vis, men vi ska inte visa upp det utan vi måste vara perfekta. 
 
 
Tiderna förändras och det gör människan också men fortfarande kan vi gå sönder. Vi består fortfarande av samma organ som för 200 år sedan och allt går inte att laga i kroppen, så lite mindre stress och lite mera bara vara så hade vi nog mått bättre. Ofta hör man  - jag har inte tid att bara vara, Nähä men en dag är det försent och då kanske man ångrar sig att man var tvungen att vara med över allt. Det viktigaste vi har är oss själva, inget jobb eller aktivitet är viktigare än att man  själv mår bra och att man tar vara på dom nära och kära runt omkring sig.
 
Jag säger inte att detta är det rätta det har jag inga bevis för, det funkar säkert för många  att stressa med allt möjligt , men jag tycker det är upp åt väggarna galet att vi inte väljer livet före allt annat. Jobba måste vi alla som kan, annars blir livet mycket  svårare med allt vad det innebär, men för den delen får vi inte glömma oss själva och ta vara på ledigheten på ett sunt sätt.
 
Många säger att sova det kan jag göra när jag blir gammal, det är ett av de viktigaste behoven vi har som människa att sova. Jag blir lika glad varje gång jag hör någon forskning om vikten  av att sova stämmer, jag sov inte under en lång tid på grund av press och oro och det slutade med en stroke vid 44 års ålder. Så för mig är sömnen det viktigaste på ett dygn. ( Jag fixade stroken, det som finns kvar är hjärntröttheten och den kommer mycket sällan, men den får jag ha kvar och ljud känsligheten)  Så jag tänker inte vänta med att sova tills jag blir pensionär, då har jag säkert fullt upp med allt möjligt!  
 
Det är också en jakt på att man ska se ut på ett visst sätt och ha den rätta kroppen, men vad är det som är rätt? inget alla är vi olika och låt oss så vara. OM det inte handlar om hälsorisk. Jag följer en kvinna på instagram Tara Lynn hon visar verkligen att en kvinna med kurvor är ok.
Så alla kvinnor och givetvis män titta framåt och inte bakåt för då ramlar vi och det är inget som vi vill. Vi är alla olika och ska så vara men vi får inte glömma oss själva i denna falska perfekta värld. STÅ upp och var den du är då kommer du långt och glöm inte att sova!
 
KRAM och NATTI
 
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Tänk detta med stress pratade en jobbkompis och jag om. Vi kom fram till att "vardagsmyset" hinns inte mä. Vi kan planera en resa och längta och hux flux så var den semesterveckan över. Vi får skärpa oss

Svar: Helt rätt, vi måste skärpa oss! Kram
Veronika Bengtsson

2 Linda Karlsson:

skriven

Så bra sagt,det stämmer precis.

Kommentera här: