hoppet och tron är det sista som överger oss

Allt gick som mina önskningar - det blev sol och värme i påsken! Det gäller att tro tillräckligt mycket på underverk så händer det - kanske lite långsökt men jag kan ju få tro på det.
Man pratar ofta om attraktionslagen - det man tror väldigt mycket på och intalar sig det kommer   hända. En kort beskrivning utifrån hur jag ser på det. - Lägger du energi på att vara bitter så kommer den energin att växa och du kommer förbli bitter - tänker du positivt så är du oftast positiv och glad - helt enkelt  fokusera på det du vill ha, - inte på vad du INTE vill ha. 
Jag har lite svårt för att tro  - att om jag tänker på överflöd och pengar så kommer det att falla över mig -  nja då hade vi inte haft rika och fattiga utan då hade väl vi alla valt att vara rika.
  Jag är rik på mycket- som att kunna gå upp varje morgon -  vara frisk-  jag har friska barn och barnbarn - en man som jag älskar och som är min bästa vän i allt. Att ha ett hem - mat på bordet - vänner -  jag kan göra listan lång.
Vi som är friska ska vara glada att vi får vara det så länge vi kan.
Livet är ganska gott att leva när man vet motsatsen till livet. Så kavla upp armarna och tänk och önska dig något så kanske det händer underverk - vem vet?!
 
Idag har jag beställt en ny mobil det blev en Huawei p30 pro. Jag går ifrån Samsung för att testa något nytt, det är kameran i mobilen som jag är ute efter och efter att läst och kollat så tror jag denna kommer passa mig perfekt. Att det sedan finns hur mycket som helst  - som jag inte behöver i en mobil -  det är en annan sak. 
 
I morgon är det en vanlig tisdag i april månad och ordningen är återställd efter påsken. Det har varit en mysig och rolig påsk med go mat ,vänner och allt - så nu blir det att hålla igen på det goda. 
 
Nu tänker jag skriva några rader på något helt annat - en berättelse om livet och allt som kan hända och - hur bra allt kan bli  - trots allt. 
 
Kramis 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Då får man väl läsa om sig själv den text vilken häxa man är 🤔

Svar: Ånej, några häxor och troll kommer ingen text handla om utan om - vänner i livet , så du kan vara lugn du kommer inte bli nämnd.
Veronika Bengtsson

Kommentera här: