påsk - vår - värme & sol

Söndag och helgen har tagit slut allt för snabbt som vanligt! Imorgon är det jobb för Magnus och jag fortsätter min rehab med träning och promenader, ska bli så roligt när jag kan ta med mina älskade hundar på promenad. Jag klarar inte riktigt av dom ännu men hoppas att jag snart är så stark i ryggen att jag fixar det blir lite roligare att gå ut. 
Helgen har vart lugn, givetvis har Magnus grillat och som vanligt är det så attans gott med grillat. 
Favoriten är grillad fläskytterfilé med skivade potatis, lök, paprika rostade i ugnen och så grillad majs och halluomi. Det är aldrig fel.
Idag är ryggen väldigt trött, öm och värkande men så är det - den ena dagen inte den andra lik. Just nu sitter jag i min ny/gamla fåtölj med benen på fotpallen med filt och datorn i knän, bredvid mig  på golvet ligger två trötta hundar och sover, Magnus och Niklas kollat på fotboll Liverpool  2-0  Chelsea. Tidig morgon var det en klocka som ringde tidigt för då var det dags för F1 kl 07:00. Bara massa sport i dag. 
Påsken närmar sig och på påskafton blir det sista måltiden hos Tobias och Nina i deras hus på Slätten. Om två veckor går flyttlasset till Backhult i Morup där dom köpt en liten gård. Vilken lycka äntligen en gård där dom kan ha sina lamm, hönor, katt och det bästa av allt en liten häst till Clara. Mitt motto till Clara är - ingen häst - ingen traktor till pappa (hahah.)
Men jag tror inte det kommer vara sista gången jag besöker huset på Slätten.  Jag är övertygad att jag kommer hälsa på fast dom sålt det och flyttat. Det är nämligen Magnus brors dotter med familj som köpt det så -  Madde och Niklas slipper inte oss! 
 
Jag har beställt mina favorit tofflor till vår/sommar och dom har kommit! 
 
Och på tisdag är nog mina nya glasögon på väg.
Sedan har jag valt i år att stanna hemma från den årliga flygningen till Blåkulla -  jag var inte med förra året heller. I år vågar jag inte utmana ödet ifall jag skulle trilla ner. Tänk om jag hamnar på ryggen ajajaja. Nä, det får bli hojåkning om jag ska åka någonstans. Vi får ha med oss en pall så jag kommer upp för av kommer jag alltid. 
 
 
En fortsatt goer söndag till - er alla!
 
 
 
 
 
1 Lisen:

skriven

Härliga inlägg som vanligt och man blir glad!

Kommentera här: