vad ska vi parkera bilen nu när dom bygger

När du får punka på cykeln har du två alternativ. Antingen pumpar du däcket, så att du kan cykla vidare tills däcket är tomt på luft igen eller så kavlar du upp ärmarna och byter däcket en gång för alla och slipper slösa tid på att pumpa. Jag vet vilken väg jag hade taget, kanske den enklaste att ta fram pumpen och pumpa däcket eller? Jag hade kavlat upp armarna och fixat till det för jag vill inte vara utan luft. Så enkelt kan det vara. 

Jag var ute en sväng och körde innan, vilken frihet att kunna köra bil igen så jag bara körde runt en sväng vid havet och längst med kusten, Jag hade med kameran för att fota lite men i den kylan var det goast att sitta i bilen. -  Fy vad kalla vindar det är idag - vintern kom verkligen tidigt i år. 

När jag kom genom stan får jag nog erkänna att det är verkligen ett lyft med alla dessa nya byggnader som tar form i vår stad ( Falkenberg) Så roligt att det nya kunskaps - och kulturcentrum Argus ta form och - gamla burger inn kommer bli jätte läckert med lägenheter och allt -  den nya gallerian kommer också lyfta stan. Det enda som skrämmer mig är att det kommer stå tomma lokaler i gallerian för hyran är för hög och ingen vill etablera sig. Just nu är det  bara tråkigt att gå genom då det finns tomma lokaler. Men det hoppas jag dom som tänkt har tänkt till om. Alla som klagar på att vägar är avstängda och det finns dåligt med parkeringar i stan håll ut - snart är det som vanligt och då klagar vi på att inget händer. Det är inte lätt att göra alla nöjda men med ett gott humör och positiv inställning så borde vi komma överens. För vi vill väl inte att den gamla slogan "De gaur inte"  ska gälla för alltid. 

 Jag har nu varit helt fri från smärtstillande morfin i tre veckor som jag har ätit väldigt mycket av  sedan den 9 januari -  vilken känsla att det äntligen har gått ur kroppen på mig. Jag har verkligen varit borta under tre månader. Magnus kan prata om saker som jag inte har en aning om då jag mest har  sovit, ätit -  gått små rundor, sovit igen och ätit morfin för att klara värk och infektionen i ryggen. Helt plötsligt lever jag igen. Men vissa dagar är inte roliga - men det är dom inte för någon, man måste ha tråkiga dagar för att uppskatta roliga dagar. 

Glædelig Påske på er och  - var rädda om varandra!

 

 

 Lämna gärna ett avtryck ✍ att ni varit här, alltid roligt.

 

Kommentera här: