En psykolog - sjuksköterska en lägenhetsförvaltare

Jag är så trött på alla dessa människor som bara tar energi ifrån en - klagar på allt och alla skvallrar och gör inte ett skvatt för att förbättra sin egna situation - utan ägnar sina dagar med att klaga och gnälla. Alla har vi råkat ut för dom som bara tar och ger inte igen ett skit. Energin liksom försvinner ifrån mig bara jag  tänker på dom. Jag har en gång för alla bestämt mig -

Jag tänker from nu stänga av mobilen låtsas som jag inte riktigt förstår - låtsas att jag är intresserad av alla fåglar som flyger omkring - ropa bingo och hålla för öronen - jag ska bli lite som Anders Göran och Ove - dom gillar jag skarpt dom varken ser hör eller pratar. Goa gubbar. 

 

I går hade jag ett samtal med min läkare som förklarade en del inför kommande operation och har skrivit ut medicin som både tar bort smärtan och illamåendet inför resan - förebyggande syfte kallas det för. Allt för att jag ska ha det roligt och njuta av härliga dagar. Men jag känner mig ganska trygg - en utbildad sjuksköterska en psykolog och en lägenhetsförvaltare med på resan - ni hör ju själva - inget kan gå fel på en sån resa . 

Kram

 
 
 
 


Kommentera här: