Jag ger inte upp -

Att vara nöjd med sig själv ger en självsäkerhet - och en utstrålning som ofta ger andra energi. 
Hur ofta ser vi inte den där kvinnan 50 + på stranden med en kropp som vittnar om livet med både valkar, celluliter - och bristningar MEN det strålar om henne.
Jag har nog de mesta av den beskrivningen ovan men om jag utstrålar enegi över min kropp är väl ett frågetecken. Varför kommer jag nu in på detta? Jo jag letar efter en snygg tankini som ska dölja det mesta - ta väck valkarna och göra så magen ser platt ut - skyla över ett stort ärr på ryggen som inte får träffas av solstrålar . Sedan ska den helst vara snygg och sticka ut lite extra - SAMTIDIGT som den ska "gömma" det mesta av kroppen. Hur jag ska få ihop detta vet inte jag. Så jag tror jag drar på mig min självsäkerhet och tänker kan du så kan jag - Min kropp vittnar om två barn - allt för lite rörlighet efter 3 ryggoperationer. Kroppen talar helt enkelt om för mig - att livet syns när man levt det. 
När jag ställde mig på vågen sa den att jag  faktiskt inte gått upp en gram och att jag fortfarande kan ha samma kjol och storlek som för 5 år sedan.  Så vad vill jag säga med detta - ALLT sitter i huvudet. 
Kvinnor - sträck på er och visa att er kropp talar sitt egna språk - nämligen att den levt ett liv - och fortfarande lever ett liv här och nu. 

 Prova något nytt istället för att klaga på dig själv - det är ett säkert kort att göra livet mer spännande och roligt

Tänk OM - inte fanns. 
Ha en go dag och var rädd om er. 

1 Madeliene Nilsson :

skriven

Så bra skrivet, känner verkligen igen mig. Du får ord allt. Tack för trevlig blogg.

Svar: Tack för detta. Roligt att du gillar bloggen! Ha det gott - kram
veronika M bengtsson

2 Ing-Britt:

skriven

Du Kloka kvinna. Jag kanske borde ta mig till Digesgård o bada idag :-) .

Svar: Hoppas du hade en bra dag i Digesgård - det har varit väldigt varmt 💕. Kram och tack för dina ord.
veronika M bengtsson

3 Lusen Svensson :

skriven

Din blogg är en av dom bästa jag följer den ger energi och du skriver bra. Lycka till med din rygg. Följer dig vad som händer.

Svar: Å tack förceessa fina ord- Jätte kul att du följer min blogg. Kram
veronika M bengtsson

Kommentera här: