P1 Sommarpratare - sommar - sommar - sommar

För en timme sedan öppnade sig himlen och det har bara öst ner regn med buller och blixtrar till det. Jag hatar åska - åska och storm är bland det värsta jag vet som naturen kan ställa till med. Jag tycker man är väldigt liten i dessa situationer - ingen kontroll alls.
         Men regn behöver vi så det var väl helt okej!
 
I helgen drog vi iväg med husbilen och bara slappade på Bexet camping.  Jag kopplar av helt när vi reser på semester eller bara ger oss iväg en helg - det innebar att Magnus läste böcker och jag sov några timmar mitt på dagen - helt underbart.  Jag släpper allt och har ingen kontroll alls utan jag bara gör ingenting. Magnus jobbar 2 dagar till sedan går han på 5 veckors semester, ska bli så jäkla gött - vi kommer resa till Spanien 11 dagar under semestern och det ska bli skönt. 
 
Ni som missat P1 sommarpratare kan jag rekommendera många av dom - en stor favorit är Stina Wolter och läkaren Anders Hansen deras sommarprat var kanon. Men självklart är de flesta intressanta. Lyssna själv och kolla vem du tycker är bäst. Jag gillar att lyssna på radio ( var nog ingen av våra kompisar när vi var i Västervik som missade det)  jag sa nog nästa var åttonde mening - jag hörde på radion, hahaha. Om ni som jag gillar att lyssna - så lyssna på P3 dokumentären om Johan från Värnamo som blev tillfångatagen av al-Qaida under 4 år i Mali. 
 
Lite blandade bilder från en mysig helg 
 
 
 

Kommentera här: