Att vara rik - det är lyx.

Denna dagen har jag  gjort ingenting fast jag gjort en del - började med ett läkarbesök för att dom skulle höra hur jag mådde - och kolla ryggen och ärret. Jag fick reda på att allt blod dom tappat mig på var helt normalt - helt enkelt jag var frisk. Förutom ärret som är lite blått, ömmar - och är svullet, men det kunde hon fixa till med lite godsaker i en spruta. 

Efter det blev det fika på Stålboms med Susanne - vi kom på att vi är 53 år vad hände, hur kunde tiden gå så fort - men så kom vi på att 43 års vänskap är rätt länge - så då måste vi nog vara 53 år - trots allt. Men ingen av oss lider av det utan vi känner oss ganska trygga med att kunna vara den vi är - och passar det inte så är det inte vårt problem. 

Resten av dagen har jag legat i soffan och kollat på netflix och varit sjukskriven - fick reda på att det är jätte bra att gå men det finns en gräns. Jag har nog inte upptäckt den gränsen för jag är strålande glad varje dag jag kommer upp i 6000 steg. 💪. Jag fick godkänt men jag fick också ligga på soffan och vila mig i form för kroppen och knoppen sa läkaren. Knepigt. 

Nu ska jag leta reda på en bok som jag inte läst. Att det finns böcker hemma som ligger olästa är en otrolig lyx - då är jag som rikast när jag kan välja en bok.
1 Ing-Britt:

skriven

Gokväll.
Kan trösta dig med att det är helt okej att ha fyllt 61 i år. Vad jag vet är jag rätt normal för min ålder 😜 påstås det, själv känner jag mig rätt barnslig fast kanske mogen på samma gång

Fattar det förstås inte. I tonåren så tänkte jag att usch den dag jag blir 45. 😄(rena ungdomen ). Då inbillade jag mig att då gick man väl i en tråkig plicerad grönrutig kjol med en ful blus.
Vad jag fick det ifrån vet jag inte .
En tokig 61 åring önskar dig o Din familj en fin jul. Kram

Svar: Åldern är en siffra "oftast" och tur är väl det! Grönrutig kjol låter riktigt snyggt nu till jul :) Ha en underbar dag och en stor kram!
veronika M bengtsson

2 Marianne:

skriven

Skönt att du mår bättre. Silvervägen och Det som göms i snö har jag läst. Gillar deckare. Kram !

Svar: Jag gillar deckare också! Ha det gott finaste 💕
veronika M bengtsson

Kommentera här: