Bort med julen in med de nya

Vad gör jag den sista lördagen på detta året - jo jag ligger nerbäddad och är jätte förkyld. Men så stoppar jag i mig två alvedon och jäklar vilken energi jag fick under en till två timmar. Energin räckte till för att jag skulle hinna  plocka ner julgrejorna och få allt på plats som det var innan. Nja - inte riktigt som innan det blir alltid någon ny färg på plädden och kuddarna - o c h nån möbel som flyttas till en bättre plats. Nu vill jag bara ha en nytt orört år med glädje och kuligheter - inga mera operationer och karvande i min rygg, nu är det bara framåt som gäller. Så i år åkte julen bort (några dagar tidigare) för att få in lite mera av ett nytt orört år. 

Efter en till två timmars energi ligger jag nu i soffan med två hundar som värmer mig och en go filt - kollar på en serie på hbo nordica, dricker kaffe - och tuggar i mig de sista av chokladen. Jag har haft det sämre.

Magnus och dom andra grabbarna i bandet har spelning i kväll i Sävsjö hos Gallons MC.  Brukar alltid vara mycket folk så det hoppas vi det blir denna kvällen också. Jag hoppas och håller tummarna att rösten håller hela kvällen för Magnus - han började känna sig lite raslig när dom åkte. 
1 Marianne:

skriven

Krya på dig, kram <3


Svar: Tackar!
veronika M bengtsson

Kommentera här: