Frisören tyckte inte det spelade någon roll

Idag har Gullvi varit här och fikat och hon hade med sig  goa ringar till fikat och en jätte fin amaryllis som jag hängt uppochner, goa Gullvi! Härligt med glada spontana människor som bara dyker upp och säger hej vännen! Jag har  själv alltid gjort likadant men vart jätte dålig på att besöka vänner sista åren men jag ha en förklaring och jag tror ni kan den.
Nu är det bara framåt som gäller - jag kommer bara bli deppad om jag ser bakåt så det tänker jag inte göra. En sammanfattning av året som gått måste jag alltid göra men - det är nog en heldel trots allt som vart skojigt - självklart är det så!
 
Ikväll är Magnus och sjunger med bandet och jag gjorde yogaövningar i 20 minuter. Kanske inbillning men det känns redan väldigt skönt för ryggen. Anna ( min fysoterapheft) som spelat in rörelserna är helt suverän - förklarar bra och det funkar för mig. Efter detta spolade jag upp ett varmt bad med mycket skum och till det go musik. När jag kom ner i badet slog det mig - hur och tänk om jag inte kommer upp för jag kan ju inte böja ryggen!? Men det gick bra inga problem - alternativet hade vart att jag suttit kvar i badet till Magnus kommit hem. Hahhaha. 
 
Jag gick in till min frisör för lite råd om min "konstiga" hårfärg - hon skrattade gott och sa att jag kan vara lyckligt lottad med tre olika färger som växer ut. Min hårfärg sedan jag var liten är röd/blond/gul men nu är det en blandning av mörk botten och så är jag grå i luggen och på sidorna  - och under det röda/ blonda ärj ag grå mörk.....
Hennes svar var - låt det vara , det är levande - eller kan du färga det i vilken färg du vill av dessa tre. Jag blev inte klokare av detta så jag låter nog det vara så här. Sätter jag upp det är jag grå men låter jag det vara nere är jag röd/blond/gul.
Konstigt hur det röda fortfarande kan vara så dominerande - jag hade mörkare röd färg som ung inte riktigt så röd/blond som idag men det är väl lite stänk av det gråa som gör att det är ljusare. Båda mina föräldrar var mörka som unga och då pratar vi riktigt mörka - syrran som dom - jätte mörk , brorsan mörk röd som ung , sedan ljusar men idag som många andra flintis - och så jag som har tre färger -  jag ska alltid utmärka mig - kunde ju delat med mig lite. 
 
I går började jag och Magnus titta på en serie på Netflix Virgin River - kan varmt rekommendera den - än så länge mysig film. 
Så nu tycker jag gubben kan komma hem så vi kan kolla in ett avsnitt.
 
KRAMIS
 
Gilla eller kommentera mitt inlägg - alltid lika roligt.
 
 
 
1 Ing-Britt:

skriven

Gokväll. Du är la go. Är du också lite melared i håret Har alltid tyckt om att slinga o färga hit o dit,men nu när jag tror att jag mest är grå (tror jag ) men inte allastans utan troligen fläckvis o dessutom går o försöker försöker få det snyggt o enhetligt. Svårt att veta vem man är. :-) . Kanske ska låta det bara vara o sen helsnagga. Vad vet jag kanske är jag en zebra . Gullvi, en av de fem töserna som vi sa när jag var liten. Minns hur jag o en del av hennes syskon o säkert fler låg o tjuvtittade när en kille skulle hämta henne. Väldigt spännande tyckte vi.( Gullvi´s mamma Gunvor o min Solveig är kusiner. Så vi var där på ett kalas.. Enda minnet från det kalaset :-) . Ha en riktigt Go Jul. Kram

Svar: Spännande med kalas kan jag tänka mig
- bara att få smyga på Gullvi måste gjort det hela mycket mer spännande 🤣. Det där med hårfärg är inte det enklaste - jag låter nog det vara tills jag får ett ryck igen. Kramen 💕
veronika M bengtsson

2 Marianne:

skriven

Spännande med dina hårfärger. Skönt att du verkar pigg och orkar träna. Önskar er en riktigt god jul och Gott Nytt År. Kram!

Svar: Önskar dig detsamma en riktig god jul och ett gott nytt 2020 💕💕
veronika M bengtsson

Kommentera här: