mörk november och december

Idag vet jag inte om jag är pigg trött eller bara trött på detta mörka vädret - jag har varit kaxig och sagt att jag gillar höst och lite rusk NU är jag väldigt less på mörkret.
Sol och lite minusgrader det skulle sitta fint för kroppen som är trött på mörkret. 
Igår fick jag alla provsvar efter operationerna och allt var bara bra - så jag kan inte ens skylla på att jag har lite vitaminbrist, som gör att jag är trött  - inte mer än mina vanliga D -vitaminer. Så jag skyller på vädret och den mörka november som varit - och december är ganska mörk hittills.
Jag vet mycket väl att man ska vara ute mycket i ljuset ? alltså det lilla ljus vi har här ute är nyttigt - äta hälsosamt , dricka mycket vatten och ta hand om sig själv- allt detta är också väldigt bra för min rehabilitering.  Så idag har jag gått med hundarna ca 2 km ( bra runda för mig och ryggen)  ätit skumtomtar och snart är kaffet klart,  sedan blir det att vila sig i form innan nästa runda med dom fyrfotade - alltid något och vem vet utan detta hade jag kanske varit tröttare. 
 
Badhusparken har dom även gjort julig med tomtar , bockar - och pepparkakor. 
 
 
Ta hand om er så gott det går och stressa inte inför julen det är MÅNGA dagar kvar.  
 
Alltid lika roligt om du kommenterar eller gillar -  mitt inlägg. 
 


1 Lisa:

skriven

Är också väldigt trött nu. Det blir inte riktigt ljust om dagarna. Men om tre veckor vänder det ju som tur är :) Vad fint dom gjort i parken :)

Svar: Det är det som är det bästa - att det vänder snart mor det ljusare! Alla man pratar med är trötta - vi saknar ljuset! Kramis
veronika M bengtsson

Kommentera här: