Nu är det nära

Fjärde advent och snart kommer tomten -  jag kan inte vara helt säker men jag tror tomten kommer i år också.
Idag har vi hunnit med en heldel - började med en morgon promenad med Vibeke och Thomas och alla våra tre hundar och det var som alltid mysigt. Vi träffades även i går och gick en sväng på stranden med hundarna. Boggie och Harley är två ganska dominanta hundar så vi övar inför kommande helger så dom kan vara tillsammans. Idag gick det jätte bra - inga konstigheter alls.


Efter middag körde jag, Magnus och Niklas hem till mor och far och fikade - vi fick en jätte fin julblomma. Vi träffar inte dom på julafton men på annandagen kommer dom hem till oss och även Magnus föräldrar. 


När vi körde hemåt körde vi fram till Tobias - Nina jobbade, bråda dagar att vara postnissechef. Clara följde med oss hem då dom jobbar i morgon och Claras avd på dagis är flyttad till en annan avd - då är det bättre att vara hos farmor. Nu sover hon gott i vår säng. Det har varit fullt ös på henne hela kvällen och självklart är den stora idolen Magnus! Hon ritade en teckning till mig och jag sa - så fin den var! - famoo säg inte att den är fin - den är snygg, precis som min pappa. Undebara onge. Nu tror jag att John Blund även har kommit till mig - i morgon en ny dag med nya utmaningar!

Kramis - och hoppas du vill lämna en kommentar att du varit här - alltid lika roligt. 
1 Ulle :

skriven

Alltid lika roligt att läsa din blogg. Hoppas på många fler inlägg och oftare. God jul på dig!

Kommentera här: