ryggskott var inte planerat

Det har verkligen gått bra och jag är så nöjd med mig själv. I helgen tänkte jag att snart kan jag släppa fokus på min rygg och snart händer det roligare saker i mitt liv som är roligare att skriva om både för mig och för er mina trogna följare. 
Men man ska inte glädjas för länge för igår eftermiddag fick jag en smärta i ryggen som var fruktansvärd.  Det var verkligen som jag backade till dag 1 i smärta.  Den släppte inte så på kvällen fick jag ringa till avd och fråga vad jag kunde stoppa i mig för medicin.  Fick råd och lite tips och skulle återkoppla idag till min läkare. Min läkare konstaterade att jag med all sannolikhet har åkt på ett RYGGSKOTT. 
Det är inget ovanligt efter en operation att skruvar och allt dom byggt upp hamnar i ett läge där det  blir ett ryggskott. Tack för det. 
Jag fick utskrivet medicin som är muskelavslappande som man ger för krampor och epilepsi. Hjälpte gjorde det, men inte helt.  Om jag inte blir bättre på några dagar blir det upp till Göteborg för en röntgen.
Så nu är jag ett par steg bakåt och ligger det mesta. Skulle göra det och bara gå lite innan vi vet om det släpper.
Jag fick ett snabb besök av Clara och Tobias som kom upp och sa hej! Då kryper Clara upp i sängen ger mig en kram och så säger hon - Clara älskar farmor, farmor ont i ryggen sova hej då! 
Då insåg jag att jäklar vad gött det är att ha dom så nära och att livet är underbart trots allt.

  Vore kul om du lämnade ett  avtryck att du varit här 👣1 Anonym:

skriven

Fy attan va det måste jöra ont.
Den bästa medicinen fick du troligen igår kväll(Clara)💓💓, finns ingen goare medicin.
Var rädd om dej 💖💖

2 Anonym:

skriven

Tänker på dej ♥️♥️♥️♥️

3 Anonym:

skriven

Tänker på dej ♥️♥️♥️♥️

Kommentera här: