jag har isolerat mig

Vi har redan kommit till dag 4 på det nya året 2019 och nu gör det  inget om det går fort till våren. Jag tycker man märker en stor förändring på ljuset så vi är alla fall på rätt väg mot varmare tider. Det finns hopp om det. 
De senaste dagarna har varit upp och ner då det börjar närma sig min operation, det kommer bli bra men klart jag är lite nervös. Jag har inte kunnat undvika förkylning och hoppas att allt ska vara helt borta till på onsdag. Jag kör med en egen huskur och om jag tror tillräckligt mycket på den så kommer jag bli super frisk.  Receptet är apelsin, banan, kiwi , citron, ingefära och  gurkmeja! Ni hör ju vilken drink och den måste ta dö på några baciller alla fall. Jag har isolerar mig dessa dagar som är kvar och umgås bara med dom baciller vi har inom familjen, vågar inte utsätta mig för att få nya. Promenader, frisk luft, sova, dricka vatten, god drink och massa kramar så blir detta toppen bra. 
 
 Jag fick en fråga om varför jag bloggar och varför jag läser andras bloggar. För mig är det
som att följa en tv-serie – man vill veta vad som har hänt sedan sist och givetvis läser jag bloggar som ger mig energi och idéer. Jag hoppas att det är detsamma för mina följare, att man vill veta och läsa  något man känner igen sig i från sitt egna liv osv. Det finns tusentals bloggar på internet om allt från mat, mode och inredning till politik, konst, kungligheter till presidententer. Det viktigaste är att man uppdatera bloggen med färska inlägg helst varje dag, vissa gör flera inlägg om dagen, jag har varit jätte dålig på uppdatera den sista tiden. Ibland finns inte lusten och orken. 
 
Styrka för mig är att våga vara sig själv, gå sin egna väg trots vad andra tycker. Jag tycker vi börjar med att ta av oss offerkoftan och slutar klaga på andra, vi rensar framför egen dörr innan vi skriver ut på sociala medier vad man tycker andra gör fel. Jag blir så trött på alla dessa narcissistiska inlägg på media. Att den/dom/de orkar vara den som alltid ska stå längst fram och bara gapa över mer, detta överdrivna behov av beundran. Hen förväntar sig att ha företräde och kan bete sig hur den vill mot myndigheter, vänner, familj  hen är expert på att utnyttjar andra för att uppnå sina mål. Allt detta är en gåta för mig men jag ser det och ser hur andra springer fortare och fortare för att man inte vågar säga nej.
Jag vågade säga NEJ och det är  skönt att våga vara sig själv och gå sin egna väg. 
Nu har vi ett nytt år ny kalender och 361 dagar framför oss så gör något bra av dom och glöm inte att ett leende kan göra både din och någon annans dag till en bra dag. 
 
 

 
 
1 Emma Nilsen:

skriven

Helt rätt av med offerkoftan och skärpning. Lycka till på onsdag och skriv så fort du orkar hur det gått med dig. kram

2 Lisbeth:

skriven

Hej!
Första gången jag hälsar på din blogg, och kommer slinka in på den igen. Gillar också bloggvärlden, framförallt de som skriver om sitt vanliga liv, kanske inte så mycket de stora modebloggarna.
Har hittat många bloggvänner runt omkring i världen som man följt och pratat med i många år. Ett bra sätt för mig att lära mig mer om andra länder tex, kan inte resa själv.
Hoppas läkningen av din rygg går bra! :)
Mvh Lisbeth

Svar: Hej! Vad roligt hoppas du kommer trivas på min blogg ! Jag kämpar på med ryggen, tufft men kommer bli bra!
Veronika Bengtsson

Kommentera här: