livet är här och nu

Ny vecka och det känns som det håller på att vända från helvetes värk till något som mer är normal operationsvärk. Det känns bra och jag är övertygad att detta är ett nytt kapitel i mitt liv och jag vänder blad i boken och börja på sidan med året 53 år. Jag är laddad och ser bara framför mig allt jag kommer kunna göra och allt som jag har framför mig med jobb och allt annat. Jag kommet inom några månader kunna gå och röra mig smärtfritt. Börja träna bli av med de där kilona  som kommit med ett liv som inneburit att jag inte kunnat röra mig. Jag har redan laddat ner appen WW ( viktväktarna) och gått med och läser på. Nu ser  jag framåt med  glädje som jag nog aldrig kännt någon gång innan på detta viset. Jag får ett smärtfritt liv mer för varje dag utan värk och det är lycka.
Jag och min läkares samtal var både glädje och sorg blandat med så mycket YES!  det är över. När hon berättade att som läkare när man gör en sån här operation och vet med sig att INGET får gå fel är man extra trött, glad och stolt att vi gjorde det och allt lyckades. Det gör också att jag känner att det är något nytt det är något positivt som händer i livet som jag inte tänker missa. Jag kunde vaknat upp till ett annat liv men gjorde det inte. Det var nog när jag insåg det som allt kom över mig och jag bara känner glädje och kärlek. Livet är skört och det vet jag,  man glömmer oftast att det är så skört att man inte har en aning om det. Men så  ligger man där och man ser glädjen och tröttheten i någon annans ögon som säger, nu är det över och det gick bra. 
I morgon är jag ensam hemma Magnus jobbar igen efter att haft semester för att hjälpa mig när jag kom hem. Min andra sjuksyster har varit Niklas som valde att komma hem och hjälpa till med morsan ska jobba, så då gäller det 💪. Nina våran svärdottern kommer givetvis  till middag och tar dom fyrbenta på promenad. Det kommer dröja innan jag klarar av att gå ut med dom. Bara att ha  en familj som finns där och hjälper mig och Magnus är värt så mycket. Med detta vill jag bara säga att ta inget för givet, men tänk inte negativt om livet utan bara lev det här och nu gör alla tokigheter, gå inte i samma mönster och gnäll inte, ta inte på dig någon offer kofta,  spela inte martyr utan gör varje dag till något spännande. Trivs du inte så gör om och gör rätt.
1 Pia :

skriven

Förstår vad du menar och du har fått ett nytt smärtfritt liv! Kram

Svar: Tack!
Veronika Bengtsson

2 Eva Andersson :

skriven

Kloka ord och det är bara framåt som gäller. Krya på dig !

Svar: Tack!
Veronika Bengtsson

Kommentera här: