2,3 km

I går somnade jag 21:00 och vaknade kl 9:00 - kroppen och knoppen var verkligen i behov av dessa 12 timmar. I bland blir jag så trött att det går inte att vara vaken - det är en omöjlighet. Då är det tur att man kan sova och vakna utvilad. Nu är det 6 månader sedan infektionen drabbade mig efter en ryggoperation så jag hoppas att snart är både kroppen och huvudet lite piggare. Man blir inte världens piggaste av att gå sjukskriven heller, vill inget annat än komma igång men som sagt -  det ska ta sin tid och måste få göra det också - inget får gå fel på denna resan - det går inte att göra om det.
2,3 km har jag gått i dag i rätt högt tempo för mig! känns gött lite stel och värk efteråt men det är bara att fortsätta - i morgon blir det nog en cykelrunda istället, gäller att variera sig.
 
I helgen var det fullt ös i stan med folkfest med alla bilar och folk på stan. Det var lyckat som vanligt och de flesta var nöjda -  dom som inte var det stänger jag öronen ifrån för jag orkar inte höra på deras klagandet om allt. 
Nu ska jag vila mig i form en kvart eller två- hundarna redan intagit sin plats. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: