jag tror på detta med maten

Har lyssnat på Maria Borelius sommarprat om antiinflammatorisk mat - hur det kan hjälpa att äta rätt mat som förebygger både inflammationer, diabetes, övergångsbesvär och mycket annat. Jag tror helt på att man kan äta sig frisk eller att man kan må bra/ bättre av att äta rätt mat. Nu är det inte så enkelt att man kan äta rätt så botar man cancern för då hade vi givetvis inte haft denna satans sjukdom, jag tänker mer diabetes, högt blodtryck, värk, allegier, övervikt osv.
Jag har turen att ha en läkare som förespråkar denna kost för ( mig ) patienter för att må bättre i kroppen - och kanske kan det försvinna ett eller två kg på vägen också.  Att röra på kroppen är nog den bästa medicinen mot mycket - när man inte kan utan som jag suttit still mer eller mindre under några år så är det svårt att hålla vikten. MEN nu börjar det röra på sig neråt. Sakta men säkert så nu är det bara framåt som gäller i denna procedur med allt som varit. Nu i augusti är det dags att åka till Sahlgrenska och genomgå röntgen undersökningar för att  två timmar senare träffa min goe läkare på Spinecenter. Då kommer den stora domen hur allt ser ut och hur allt kommer bli de sista månaderna på detta året 2019. Det sista som återstår i detta projekt är att lära mig yoga för ryggen och lederna - känns som det svåraste i detta projekt :) Mitt i allt detta känns det nu som det går åt rätt håll - men jag märker också att det tar tid.
Jag har haft lyckan att ha min finaste Magnus som stått brevid under och stöttat och hjälpt mig i allt - utan honom hade jag aldrig klarat mig, för jag hade inte fixat att vara ensam - hade blivit lite svårt med det allt. 
 
Torsdag till söndag  var vi i Västervik med MC klubben och vilka dagar - helt underbart allt från utflykt till Valdemarsvik till restaurangbesök till att åka båt till Idö för en fantastisk eftermiddag med mat, solning och bara slappa. Dagar vi sent glömmer - ett super duper tack till Jena och Matts!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: