Köper fönster- allt av intresse

Hösten kom lite för tidigt i år men vem vet - sommaren kan ju komma tillbaka om vi har en riktig tur. 
Vädrets makter kan vi inte styra över- och kanske tur det. 
 
Tobias och Nina håller på med ett projekt nämligen att renovera ett gamalt hus på deras tomt på gården dom köpt - som ska bli ett orangeri . Efter många turer om att riva eller inte riva har dom nu kommit fram till att riva ner lite och bygga upp igen.  Det dom är i behov av just nu är att köpa gamla fönster , om någon kanske renoverat sin ladugård och vill bli av med sina fönster så hämtar Tobias och Nina dom - Allt är av intresse så vet du någon eller du själv har fönster liggandes så säg till !
ALLT ÄR AV INTRESSE!
 
Idag kom paketet som jag beställt gurkmeja och ingefära som jag fått rekommenderat ska vara nyttigt,  antiinflammatoriska effekter,  stärkande - och bra. Jag tror kroppen behöver lite skjuts ibland av naturliga örter för att den ska orka med. I mitt fall efter två tuffa operationer tyckte läkaren att kroppen behöver lite hjälp på traven. Mineraler och D- vitaminer äter jag alltid - och gjort många år. 
 
 
 
1 Annelie :

skriven

Jag tror som du att kroppen behöver lite hjälp med vitaminer!

Svar: Kroppen behöver lite hjälp ibland! Kram
veronika M bengtsson

2 Ing-Britt:

skriven

Höst , sommar , jag håller på sommaren. 😄Sitter ute. Njuter av tystnaden, lite fågelkvitter, en hund som skäller på avstånd. Tänker inte, bara är. Jo lite ljuger jag nog. Tänker lite på alla som levt här, hur gick deras liv o tankar. Och på min mors hembygd Morup som är som ett andra hem för mig med morfar Algot o morbror Alvar . Av nån anledning så känns det som det är min hembygd.
Ha det så gott o njut du med


Svar: Morup är en bra hembygd tycker jag som är född och uppvuxen där! Alltid spännande att leka med tanken hur det var då - på den tiden, sina rötter vill man alltid veta mer av. Jag njuter av sommar. livet och allt annat som är här och nu! Kram
veronika M bengtsson

Kommentera här: