Livet är inte alltid rättvist

Då var denna torsdagen snart slut och jag väntar på en ny dag med nya möjligheter och har jag tur så är det en ny dag med sol och varma vindar. Idag har jag varit på stranden med Tobias, Nina och Clara. Vi körde rakt ner vid deras hus och hamnade på samma strand jag badade på när jag var liten. Jag satt och funderade och - kom fram till att sist jag cyklade dit var nog för 45 år sedan. Livet är bra konstigt - nu springer mitt lilla barnbarn på samma strand som jag sprang på. 
Ikväll körde vi för Tobias och Nina så dom fick köra hem sin gamla pärla en Volvo 244. En liten tur fick vi och vi avslutade med att köpa thaimat och köra ner till Skrea strand och äta och bara titta på folk och allt stoj som är stan. 
I morgon ska jag göra något som kanske låter jätte konstigt då jag fortfarande är sjukskriven och gör det jag orkar med på dagarna. Men i morgon ska jag - bara göra ingenting, sitta i solen och  läsa en bok, gå ut med hundarna - jag ska verkligen bara vara lat och inte göra mer än jag behöver. Att vara kbt:are innebär att man behöver uppsöka en kbt:are för att komma på rätt spår med tankar och funderingar som snurrar.  Tiden och livet går inte alltid ihop utan jag behövde få bekräftat att jag gör rätta beslut i livet. Livet är ganska gött men ibland går det för fort och man hänger inte med i allt. Efter två stora ryggoperationer med komplikationer med djup infektion i ryggen på det en enorm trötthet  med 5 månaders antibiotika - till slut tar tröttheten över och jag hade ingen aning om jag tänker och gör rätt i allt detta. Men 90 minuter med Lars vet jag att - jag är på rätt spår och än en gång är det tiden som avgör när allt är bra igen. Tid och liv går hand i hand. 
Jag ska inte klaga - det är någon som kämpar varje dag mot något annat - nämligen den satans cancer som inte vill släppa sitt grepp. 
Livet är fan så orättvist. 
I morgon kväll blir det en runda med Roy och Lisa på Wheels och Whings, så det gäller att jag latar mig riktigt ordentligt på dagen! 
Kram och god natt. 
 
 
1 Anonym:

skriven

Lika härligt skrivit som alltid.
Ni får ropa på oss när vi möts i vår dyra, fina konst🇱🇷🇱🇷😍😍

Svar: Jag såg aldrig er i vimlet 💕
veronika M bengtsson

2 Anonym:

skriven

Härligt att läsa dina inlägg❤

Svar: Tack!
veronika M bengtsson

Kommentera här: