snart börjar klagandet

Det är mycket snack om facebook och socialamedier att man har vänner som man inte känner eller vill ska veta vad man skriver osv. Jag säger som våran goe vän Sutan hade sagt -  Hur svårt kan det va! Ett knapp tryck bort så har du både blockerat och tagit bort möjligheten för någon att titta, kontakta dig och detsamma gäller för dig. Lägg inte er energi på att vara vänner med folk som du bara retar dig på. Jag har rensat rejält bland socialmedier och det är jag som väljer - istället för att reta sig på att vissa kan se vad du lägger ut blockera, ta bort - lägg in visas bara för vänner, svårare är det inte. 
 
Nu närmar sig helgen med massa klagande på bilar som kör runt - avgaser i hela staden och folk som bara rullar och drumlar omkring och stör friden för oss som bor i denna staden.
- Detta är en hemsk helg!
MEN för mig är det folkfest i stan med liv och rörelse och massa härliga människor som är ute på  gator och torg. Hela staden livas upp. Jag var ute på stan innan och bilarna har redan börjat rulla in  - campingarna är fullbelagda och det vimlar snart av folk - en helt underbar helg med avgaser, bilar, folk, trångt i affärer och restauranger precis så som en sommarstad ska vara i mitten av juli -  det är Wheels & Whings som kommit till staden - för mig är det folkfest! 
 
                                                                                                                          photo veronikabengtsson/
                                                                                     ägare Madeline och Kjelle Johansson Falkenberg
 
 
 
 
 
 
1 Piapo:

skriven

Wow, snygg bil o som alltid kloka ord!

Kommentera här: