Afrika - Falkenberg

En ny vecka och nya utmaningar som varken jag eller du vet vad som kommer att hända, det enda vi vet är att det är bäst att passa på att leva här och nu!
Helgen har Marie och Franz varit hos oss och hälsat på - jätte mysigt helg med mycket prat och skratt. Dom hade tänkt åka hem på lördagen men när Franz hörde att det var allsvensk fotboll mellan Falkenberg - Kalmar stanade dom till söndag. För vill man missa detta -  jag,  Marie och Pia missar gärna det och håller ställningarna på Down Town istället. Efter det blev det pizza med både plastsked och tre whisky bara för att - nöjda och mätta blev det fotboll igen hemma hos oss Liverpool - Tottenhamn och ingen har väl missat vem som vann. Vi hörde allafall jubel så jag tippar på att Liverpool tog hem segern.
I morgon ska jag träffa läkaren för en bedömning om - vad gör vi nu? Helst skulle jag bara vilja bli friskskriven och få börja om med det mesta. Men jag inser att jag har en liten bit kvar innan jag kan börja jobba och känna mig stark i ryggen.  I mitten av augusti blir det röntgen för att se om alla ben och allt cynkar i ryggen - och att det fastnat ordentligt. En resa som skulle ta ett halvår  blev istället en resa med rehab och träning på ett år. Jag har lärt mig att allt kan hända - det ska inte vara enkelt.
Jag läste härom dagen att varma vindar sveper in över Afrika och närmar sig vårt lilla land med både sol och värme. Min första tanke var att - jag bor inte i Afrika utan här och jag vill ha hit värmen nu. Men det blev som jag läste - idag är det varmt, soligt och riktigt skönt ute. Så frågan är väl hur länge dessa varma vindar  sveper över oss.

Idag ska jag njuta av dessa varma vindar och göra - ingenting. 
Kram på er alla! 
1 Anonym:

skriven

Förstår din frustration över det du fick gå igenom, all den smärtan som måste varit ett helvete. Men tiden går fort o passa du på att sola o hämta styrka från dom varma vindarna från Afrika. Du skriver så bra. Kram Annika

Kommentera här: