När Clara är i farten kan allt hända

Jag njuter av sommar, sol och värme - det är så härligt när man kommer upp och man kan öppna dörrar och stänga dom sent på kvällen - och känna att det fläktar varma vindar. Då är svensk sommar som bäst och jag trivs allra bäst. Allra bäst hade ju självklart varit om jag gått till jobbet och allt hade vart lite normalare, men nu får jag göra det bästa av situationen och försöka göra det så normalt alla fall Ett halvår går fort så snart ska jag nog vara på gång igen. 
Jag får se det som en tillfällig lyx att vara hemma med rastlöshet, stel och ett mallande i ryggen - men jag ska inte klaga är stolt att bo i Sverige och kunna få den sjukvård jag fått och den möjligheten att kunna få en bra rehabilitering - stöttning av läkare som ringer en gång i månaden och stöttar och håller kollen på mig. Jag ska inte klaga -  det vore väldigt orättvist i mitt läge.
Det bästa av allt - det kommer bli bra -  men ack vad tråkigt det är med den där tiden som ska gå. 
Midsommarhelgen var lugn och mysig på lördagen var Madde och Kjelle här och det var möe prat omalltochinget.
Igår åkte vi ut och "räddade" vårt älskade barnbarn som föräldrarna behövde paus ifrån. Tobbe och Nina köpte en ny tv för två veckor sedan och i går tyckte Clara att den var ju stor och bra - och den kan man ju faktiskt ha som rit tavla - sagt och gjort hämtar en sten och ritar på tv:n. I fredags fick jag en film på en Clara som smörjat in sig i nutella över hela kroppen.
Men det är ju Farmor och Magnus lilla höna alla fall! hahahh. ONGE!
Det bästa är att när hon fått lite skäll av mamma och pappa -  är hennes första kommentar att hon ska åka till farmor och Magnus. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Har dom försäkring på Tv:n? Det måste man ha när man har barn😟😉. Hon som var som en ängel förra helgen 😍🤔🤗. Kram kram. Lisa.

2 Ulle:

skriven

Nej! förstår att ni räddade henne hahahha

3 Lillan Kind:

skriven

Tack för din fina kommentar!😊 <3 Den gjorde mig riktigt glad.
Ja nu är det en så underbar tid att den gärna kunde få stanna.
Ett halvår kan gå fortare än man tror, hur man än mår har jag konstaterat. Men jag kan heller inte klaga, för jag har haft en fin stöttning från vården hela tiden, och så länge man är övertygad om att man kommer bli frisk och att allt löser sig tillsist, blir livets utmaningar lite lättare att ta sig igenom😊
Clara verkar vara en liten tjej som vet hur man roar sig😆

Kommentera här: