träningsvärk både i huvudet - och i ryggen

Många har äntligen börjat tänka på att dra ner på alla "måsten" och på alla krav på sig själv - men när det väl gäller så finns jäktet och alla måsten där utan att man tänker på det. Det bara finns - och man gör allt som man alltid har gjort. Känner du igen dig? Det värsta är att ofta måste det hända något innan man fattar att livet består av så mycket mer än måsten - vi lever i en stressig värld och den är verkligen uppochner på många vis. En del tycker miljön är vårt största hot mot vår jord andra krig - och några bryr sig inte överhuvudtaget. 
Jag har lärt mig den tuffa vägen- och det innebär att jag kan känna när stresen och tröttheten kommer och det är dags att ta fram den där boken.  Sedan har jag något annat som jag känner är jäkligare än min  trötthet - nämligen träningsvärk - visst låter det löjligt?
De senaste 6 åren har jag inte använt vissa muskler i kroppen - och jag visste inte ens att jag hade dom. Efter mina operationer är det som att lära sig gå igen och orka bära upp ryggen rakt utan att svanka böja sig och inte gå snett - och det innebär att hoppsan där fanns en liten muskel som legat vilande i 6 år.
Fy fen vad ont det gör men jag tar ett litet piller innan det är dags att gå eller cykla. För jag måste ju gå och cykla hur jäkla ont det än gör. Läkaren sa i dag - musklerna blöder på dig. Jag känner nog att det både blöder och brinner i musklerna. 
i morgon nya prover och nya provsvar , som jag hoppas säger att du är helt ok.
 
I morgon en ny dag och nya utmaningar - med det mesta. 
 
 
 
 

Kommentera här: