Vad är enkla människor?

Jag gillar enkla människor läste jag att någon skrev - vad är enkla människor? Kanske en svår fråga att svara på eller så vet man med sig var en enkel människa är?! Klurigt.
För mig finns det bara människor - enkla eller svåra beror nog på vad jag själv väljer att se hos någon annan.
Enkla människor är för mig dom jag träffar och trivs ihop med utan att jag behöver vara eller spela en roll inför - kan skratta med - prata lyssna och kan dela både sorg och glädje med utan att något är rätt eller fel - helt enkelt få vara den jag är med den människan jag träffat och den accepterar att jag är jag och du är du och att vi är olika. Om personen är rik eller fattig, vit eller svart betyder inte så mycket för mig - det viktigaste är att ge varandra  utrymme att få vara den man är. Det är en enkel människa för mig. 
Nu är det måndag i morgon igen och på fredag är det midsommarafton - mysigt med sol, sill och färskpotatis - till det  en nubbe och en go öl. Kan det bli mer svenskt? Jag hoppas på en solig midsommarhelg och att solen lyser lite extra midsommardagen för då kommer Madde och Kjelle. Tror vi firat någon midsommarhelg ihop jag och Madde men det är säkert 35 år sedan - minst.
Gamla vänner rostar aldrig - det är nog så att vi helt enkelt är enkla människor. 
Nu blir det någa rader i boken - läser Motiv X skriven  av Stefan Ahnheim. 

Kramen 


1 Ewald :

skriven

Vilka kloka ord du skrivet!

2 Anonym:

skriven

Jag har faktiskt berättat för några elever om dej och mig.
Ser verkligen fram emot midsommardagens kväll.

Svar: Hoppas inte du berättat alla våra hyss 💕. Mysigt. Vi syns på lördag! Kramis
Veronika Bengtsson

3 Caroline Nilsson :

skriven

Följer din blogg och du skriver så bra! Kram Carro

Kommentera här: