då kör vi ett tag till

 Nu är klockan mycket och jag tänker göra som de flesta gamlingar som är runt 53 år gör vid denna tiden. Nämligen lägger tänderna i ett glas vatten, pillar i mig lite piller och sätter ett glas bredvid sängen OM jag blir törstig i natt. Det är inte bra med massa juicer så rent vatten är det bästa för den tanden jag har kvar. 😇.
Skämt åsido jag tänkte skriva lite innan jag lägger tänderna i blöt.
Det är ett tag sedan jag skrev här på bloggen och  det beror på att jag helt enkelt tröttnade att skriva, ibland får jag idé torka och vet inte alls vad jag ska skriva om. Tycker andra som läser min blogg att det är bra ? Men i dag kom det ett mejl som  fick upp mig på banan igen. Det var en av mina följare som skrev och undrade vad som hänt då jag inte skrivit på länge, det roligaste var att hon följt min blogg sedan 2009. Jätte kul! Tack Lisa från Öland!  
 
Vad händer då och vad har hänt sedan sist. Det går framåt efter min operation än om jag tycker det är små steg så går det alla fall framåt. Varit tuffa veckor med smärta och så jäkla jobbigt att inte kunna göra något. Då jag är stelopererad har jag undrat lite hur det kommer bli, vilka rörelser och hur mycket jag kan böja mig. En sak har jag redan märkt och förstått och det är att jag kan inte böja rygg och ben så mycket att jag kan ta på mig vänster socken, så hädanefter kommer jag bara ha höger socken på mig. Jag har funderat hur svårt kan det vara att ta på sig socken just på vänster sidan tills jag kom på att ajajaj jag kommer inte längre på grund av steloperation. Men jag hittade ett nya sätt, än om lite krångligare så går det rätt bra. 
 
Att trappa ner morfinet som jag ätit varje dag under en lång tid säkert 2 år känns inget bra.  Vad händer när man trappar ner. Jo man känner varenda muskel i kroppen och känner hur jäkla ont det gör i varje led som finns på min kropp. Pratade med läkaren som skrattade och sa  - Lycka till det är så här det är att trappa ner detta läkemedel. Läkarna har sagt att det kan ge biverkningar genom att man får mer smärta, men jag har inte lyssnat  utan tyckt att jajja det blir väl bra den dagen. Och nu har den dagen kommit och dom hade rätt. AJ. Men utan dessa pillerna hade jag aldrig klarat mitt vardagliga liv så man får ta det goda med det onda. 
Nu väntar jag och Magnus på att jag ska bli lite bättre så vi kan ta en restresa och dra till ett varmt och härligt land, på en vecka. Det hade vart så skönt. Men först ska det bli vårvärme här hemma läste jag i Aftonbladet, redan till helgen kommer det.
Nu är det dags att stämpla ut, ta fram boken och läsa några rader innan det är dags att sova. 
KRAM
 
Lämna gärna ett avtryck om du vill att du vart här! 
 
 
1 Lisa Jensen, Öland:

skriven

Vad roligt att jag fick dig att skriva! Vi är många som gillar detta! Kram och glöm inte att uppdatera oss!

Svar: En stor kram från mig till dig!
Veronika Bengtsson

2 Ing-Brii:

skriven

Bara jag så blir så glad av att läsa att det går sakta men säkert framåt. Njut av våren med din familj o nära vänner o må väl i kropp o själ.

Svar: Tack! ja ett steg framåt varje dag så är jag snart i mål! kram
Veronika Bengtsson

3 Ina:

skriven

Skönt att det har gått framåt för dig
. Kram 💕🙏🏼

Svar: Tack Ina!
Veronika Bengtsson

Kommentera här: