Nu är jag tillbaka

Hej på er alla som läser och följer mig här på min blogg.
Tack för många heja rop och krya på dig kramar jag fått här på mailen.  
 
Jag valde att inte skriva varje dag om min hälsa och det har vart skönt då det har varit mycket med gråt och smärta som jag bara har delat med Magnus och min familj. 
En lite uppdatering är att det går framåt med väldigt små steg. Värken har jag fortfarande kvar i ryggen vid inflammations området men den går att härda ut då jag vet att det försvinner. All värk och nervsmärtor jag hade innan min operation är som bortblåst och det glädjer mig enormt. Så utan detta bakslag den 12 februari där man fick operera om mig hade jag vart i gång nu med träning.  Nu ska bara sänkan ner så ska jag säkert dra detta i land. Jag börjar sjukgymnastik runt sista mars början på april.
 
Vi hade goa vänner nere i helgen från Värnamo och Västervik. Det var riktigt skönt att det hände något annat,  jag fick inte göra något utan jag satt mest på en stol eller låg i soffan. När Malin ger order är det bara att lyda!  Allt var jätte lyckat och roligt för lördagen hade vi en liten fest för Janne som fyllt 50 år. Ja, festen var inte hemma hos oss utan det var i MC lokalen. Janne var nöjd och det var ca 35 personer som var bjudna att grattade honom.  Det var fullt ös på Magnus och bandet. Jag orkade vara med en stund innan jag åkte hem. Jätte trevligt och roligt.
 
Jag skrev ju i förra inlägget att jag ska skriva om hur det är att vara född med rött hår och fräknar . 
Jag har faktiskt fått några som skrivit att - när ska du skriva om detta - jag har också en historia av att vara född rödhårig. 
Jag lovar ett blogginlägg om detta i morgon. Jag ville bara tala om ikväll att jag uppskattar er alla som brytt sig på olika sätt för att visa att ni tänker på mig. Härliga goa ni.  
 
Sedan är klockan redan 22:17 och jag ska sova så imorgon kommer det ett nytt inlägg. 
Kram och natti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Carin:

skriven

Bra kämpat och en inflammation i en nyopererad rygg måste göra ont som .... Kul att kunna läsa och följa dig igen.

Svar: Tack! det börjar vända så nu hoppas vi det ska vara över, detta vill jag inte vara med om igen. Kramis
Veronika Bengtsson

2 Kjell Larsson :

skriven

Jag gjorde en steloperation i ryggen för 5 år och jag blev av med all värk. Men fy fan vilken smärta det är efter operationen och jag vet precis vad du går igenom. Den smärtan är hemsk och jag hade ingen inflammation i ryggen. Stackare det måste vara en mardröm! Kram

Svar: Jag håller med dig det är en smärta från hel.....! Jag tycker det börjar vända åt rätt håll nu, så nu hoppas vi det inte blir med bakslag. Det räcker med detta! kramis och hoppas du blivit helt bra i din rygg?
Veronika Bengtsson

3 Emma Nilsen:

skriven

Vilken mardröm du går igenom,det ska ju vara det värsta stället att få inflammation på i ryggen. Rakt ner i ett operstionssår, jag ryser. Kul att du orkar så mycket som du gör. Krya på dig !

Svar: Tack! Detta var inget som var med i planeringen och det känns väl lite surt,men det börjar nog vända. Kramis
Veronika Bengtsson

4 Hmmm:

skriven

Det känns väl skönt med goda vänner och din man familj , det ändrar sig fort så det kan väl vara nytt i morgon. Ibland kanske någon ger igem

Svar: Ja, utan min Magnus hade jag inte klarat det, helt rätt. Det hoppas jag inte att det ändrar sig, nu ser vi framåt. Den sista raden att någon ger igen det förstår jag inte?! Önskar dig och mannen en trevlig helg!
Veronika Bengtsson

Kommentera här: