det rullar på - trots allt

Veckor och dagar rullar på och ibland går det fort - ibland jätte sakta. Det är väl verkligheten när man går hemma och är sjukskriven och känner sig rastlös - bara vill komma igång  för att den andra dagen bra vilja dra täcker över huvudet och sova någon vecka så tiden går fortare.  Men såhär är det för oss alla - någon gång då och då. 
Idag har jag vart och tagit prover och lite annat smått och gott, magensium och D-vitaminer fattades i kroppen så nu har vi startat upp med lite nya tabletter. Tänk så bra allt kommer bli - bara tiden kunde gå lite snabbare. Antibiotika kuren kör vi ett tag till med lite extra "näring " då och då. 
Annars går det bra tycker jag,  framåt och bakåt men givetvis mest framåt. Träning - träning och åter träning är det som gör att jag blir starkare och orkar mer. Träningen är cykling, promenader - arm och bål övningar.
Tänk vad kroppen är finurlig. Under tre månader fick jag inte göra något mer än sitta, gå och ligga , jag använde inte en muskel i armarna då jag inte fick lyfta något - de muskler jag hade försvann väldigt fort. Lite skrämmande- jag orkade dra mig upp till sittande läge om jag låg ner men det kändes. Första träningspasset orkade jag inte lyfta 1 kg över huvudet men nu har musklerna börjat komma tillbaka och det känns gott. Kroppen svarar på det mesta både på det onda och det goda -  kroppen är så finurlig. 
 
Jag har gått och kollat in en skinnväska ett tag men inte kunnat bestämma mig om jag vill ha den - eller inte -  sedan tyckte jag priset var lite dyrt. Men i går kom Magnus hem med den och nu är den min!
Min finaste Magnus 💕
  
 
 
Om ni inte ser det -  så står det Veronika på den. 
 

Nåt får man göra när man går hemma och väntar på att tiden ska gå - mitt val blev att titta på
Game of Trones.
Jag fastnade direkt för den - har du inte sett den så se den.
Jag är på säsong 2 avsnitt 8 så jag har en liten väg kvar till säsong 8 och de sista avsnitten - for ever.
 
KrAm
 
Lämna gärna ett avtryck att du varit här!
 
 
 
 
1 Agneta Snygg:

skriven

Vilken go man du har Veronika! Njut nu av väskan👍

Svar: Tack fina Agneta! kramis
Veronika Bengtsson

2 Anonym:

skriven

Vilket Skriv huvud du har. Den muskeln har INTE sinat. Bästa du💖😍

Svar: Tur det finns någon muskel som fungerar, tack för dina ord! kramis
Veronika Bengtsson

Kommentera här: